VALGTE
HOTEL
Ingen klassifikation

Sydthailand safari 

Bangkok/Singapore (2 nætter) - Phuket (5 nætter) - Khao Sok (2 nætter) - Krabi (5 nætter)
Dag 1: Afrejse fra Kastrup til Bangkok (med SAS eller Thai Airways) eller Singapore (med Singapore Airlines).

Dag 2: Ankomst til Bangkok eller Singapore - I afhentes i lufthavnen og køres til hotellet hvor I har to dage til fri disposition i storbyen på henholdsvis Ramada Plaza Menam Riverside eller Peninsula Excelsior

Dag 3: Dagen er til fri disposition til at udforske byen.

Dag 4: Afrejse fra Bangkok eller Singapore til Phuket. I afhentes i lufthavnen og køres til hotellet - enten Orchidacea Resort eller Chanalai Garden Resort. Resten af dagen fri.

Dag 5-7: Dagene er til fri disposition på Phuket.

Dag 8: Heldagstur til det berømte Phang-Nga Bay, 75 kilometer nordøst for Phuket. Omgivet af store kalkstensklipper skal I nyde en bådtur i den smukke og anderledes natur og opleve mangrove skov på nærmeste hånd.
I besøger Khan Ping Kan, også kendt som " James Bond øen", hvor filmen " The man with the golden gun" blev filmet. "Alt godt fra havet" serveres til frokost i en lille landsby bygget på stilke og før I tager tilbage til hotellet er der masser af muligheder for at kigge sig lidt omkring. Der vil også være et lille stop ved en buddhistisk helligdom, beliggende i en grotte. Retur til hotellet sidst på eftermiddagen.

Dag 9: Afhentning på hotellet og turen går nordpå gennem gummiplantager og små landsbyer. I krydser passet til Khao Soks regnskovsdækkede bjerge. Ved ankomst til Khao Sok tager en erfaren guide jer med på kanotur på regnskovens floder. En enestående naturoplevelse venter. Undervejs på turen får I frokost. I ankommer om eftermiddagen til elefantlejeren hvor I skal bo og inden aftensmaden bliver der tid til en tur på elefantryg i junglen. Overnatning i Khao Sok National Park i bungalow eller safaritelt.

Dag 10: I vågner op til regnskovens lyde og efter morgenmaden er det tid til en tur med båd på Cheo Larn søen. Efter endnu en oplevelse med fantastiske scenerier og naturoplevelser får I frokost og vender hjem til resortet sidst på eftermiddagen. Middagen serveres og dagens oplevelser kan senere fordøjes med en kold øl i baren.

Dag 11: Efter morgenmaden forlades lejren og turen går mod Krabi. Undervejs ser I gummi- og kaffeplantager samt de mange frugthaver med bl.a. limefrugter, bananer og papaya. I dette hjørne af Thailand lever lokalbefolkningen af at forarbejde hvad naturen har skabt. Frokosten serveres undervejs og I ankommer til Krabi og hotellet hen ad eftermiddagen.

Dag 12: Morgenmad på hotellet og herefter en spændende tur i Krabi området, hvor I ser nogle berømte og attraktive steder som Fossil Beach - et stort område med skaller fra havet og gamle fossiler. Herefter køres videre til Wat Tham Sue, et af de mest berømte Buddhist templer til meditation - templet har en 600 meter høj trappegang som indeholder 1272 trin som fører en til en stor Buddha figur og et fodaftryk på toppen af klippen. På toppen har man en panoramisk udsigt over Krabi-området. En dejlig halvdagstur. Overnatning på Tipa Resort i deluxe værelse.

Dag 13-15: Dagene er til fri disposition.

Dag 16: I afhentes på hotellet om eftermiddagen og kører til Krabi eller Phuket lufthavn og flyver via Bangkok eller Singapore retur til Kastrup.

Dag 17: Hjemkomst til Kastrup om morgenen.

Kontakt os på tlf. 70 201 208 eller toptours@toptours.dk for priser

På turen i Khao Sok Nationalpark er der inkluderet helpension som angivet. De øvrige dage inkluderer morgenmad.

Der kan forekomme ændringer i sammensætningen af programmet. 


 

Business Class til Hyatt Regency på Bali

DestinationBali
Gyldig fra05-01-2021
Gyldig til30-11-2021
Varighed12 dage
PrisFra 24.998kr.

Langtidsrejse til Bali, Malaysia og Maldiverne

DestinationBali
Gyldig fra05-01-2021
Gyldig til16-11-2021
Varighed24 dage
PrisFra 28.998kr.

Lily Beach med 5* all-inclusive platinum pakke

DestinationMaldiverne
Gyldig fra05-01-2021
Gyldig til20-10-2021
Varighed9 dage
PrisFra 26.500kr.
Se alle tilbud