VALGTE
HOTEL
Ingen klassifikation

Familierundrejse 

Bangkok (3 nætter) - River Kwai (2 nætter) - Badeferie (9 nætter)

Dag 1: Afrejse fra Kastrup til Bangkok med Qatar Airways via Doha eller med Thai direkte.

Dag 2: Efter ankomst til Bangkok afhentes I i ­Bangkok lufthavn og køres til hotel Ramada Plaza Menam Riverside, hvor I skal bo de næste 3 nætter.

Dag 3: Efter en god nats søvn og et godt morgenmåltid tager vi jer med til turens første programpunkt – besøg på en krokodille farm, der ligger en kort køretur fra bangkok. I kommer tæt på de mange krybdyr og oplever et spændende krokodille show. En oplevelsesrig tur på ca. 4 timer.

Dag 4: Morgenmad på hotellet hvorefter I skal på en 3–4 timers kanal tur på Bangkoks klonger. I sejles rundt i en longtail speedbåd og kommer tæt på den traditionelle måde at leve på langs klongerne – en verden der føles fjern fra Bangkoks skyskrabere og trafikale kaos. Der stoppes undervejs ved Wat Arun "Temple of Dawn“, og fortsættes forbi de kongelige pramme.
Resten af dagen er til fri disposition.

Dag 5: I bliver afhentet fra jeres hotel i Bangkok og kørt til Kanchanaburi, hvor I skal se den verdensberømte bro over floden Kwai. I stiger ombord på lokaltoget og undervejs til Tham Krasae Station nydes de smukke udsigter. Efter frokost fortsættes til Hell Fire Pass, hvor der er et lille museum samt rester af sporene til Dødens Jernbane.
Turen fortsætter med longtailbåd til Resotel, som ligger smukt lige ved Kwai Noi floden. Her kan eftermiddagen nydes med en dukkert i hotellets swimmingpool. Middag og overnatning på Resotel. Om ­aftenen vil der være dans og optræden af Mon Hill stammen.

Dag 6: Efter morgenmaden er der besøg ved den nærved liggende bjerg landsby med det etniske Mon folk. Oprindeligt var Mon folket flygtninge fra Burma og de bor stort set stadig på samme måde som de har gjort i mange generationer.
Resten af dagen kan nydes med afslapning ved floden eller poolen eller man kan vælge at tilkøbe en udflugt til elefantlejr med elefantridning og måske bamboo rafting. Morgenmad, frokost og middag er inkluderet.

Dag 7: Formiddagen er afsat til afslapning. Morgenmad og frokost serveres i Resotels restaurant. Efter frokost checkes ud og køres tilbage mod Kanchanaburi hvor man besøger det interaktive museum Thai-Burma Railway Center, hvor vi får historien om "Death Railway".
Herefter fortsættes til en krigs kirkegård med mindesten for mere end 6.000 allierede krigsfanger, der mistede livet under konstruktionen af "Dødens Jernbane". Herfra videre til enten Hua Hin eller til Bangkok lufthavn og fly videre til badedestinationen.
Der kan vælges mellem alle destinationer i Thailand som Koh Chang, Koh Samui, Phuket, Krabi, Hua Hin eller Khao Lak.

Dag 8 - 16: Badeferie
På alle badeferie destinationer har vi inklu­deret forskellige udflugter
i arrangementet.
Det vil så vidt muligt være:
1) Heldags bådtur
2) Halvdagstur til vandfald eller anden natur tur
3) Halvdagstur til kulturel seværdighed i badedestinationsområdet

Dag 16: Afhentning fra hotellet og returtransport til Bangkok lufthavn. Hjemrejse via Doha til Kastrup eller direkte med Thai

Dag 17: Hjemkomst til Kastrup om morgenen.

Business Class til Thailand på Hilton Hua Hin

DestinationThailand
Gyldig fra04-01-2021
Gyldig til31-10-2021
Varighed12 dage
PrisFra 19.998kr.

Langtidsrejse til Bali, Malaysia og Maldiverne

DestinationBali
Gyldig fra05-01-2021
Gyldig til16-11-2021
Varighed24 dage
PrisFra 27.998kr.

Australien og Mauritius

DestinationAustralien
Gyldig fra05-01-2021
Gyldig til30-11-2021
Varighed20 dage
PrisFra 26.998kr.
Se alle tilbud