Englenes by, Siam cruise og badeferie 

Bangkok (3 nætter) - Siam Cruise (2 nætter) - Badeferie (9 nætter)

Dag 1: Afrejse tirsdag fra Kastrup til Bangkok med SAS eller Thai Airways.

Dag 2: Ved ankomst til Bangkok køres I til Ramada Plaza Menam Riverside, hvor I skal bo de næste tre nætter.

Dag 3: Morgenmad på hotellet og om eftermiddagen besøger I Grand Palace og Wat Phra Keo. Eftermiddagen er til fri disposition. Om aftenen er der tur til blomstermarkedet og Patpong natmarkedet.

Dag 4: Morgenmad på hotellet i Bangkok og dag til fri disposition.

Dag 5: Tre dages spændende Siam Criuse venter. I går ombord på den komfortable ombyggede "Rice Barge", og der sejles op ad hovedfloden Chao Phrya River mod den mindre flod, Maenam Noi, gennem frugtbare områder med små landsbyer og templer, hvor livet leves i et langsomt og afslappet tempo. Der stoppes tit og ofte langs med flodbredden, hvor I kan udforske den lokale egn og der er rig mulighed for at følge, hvordan de lokale lever og bor samt opleve den lokale thailandske kultur på nært hold.
Alle måltider serveres ombord og kaffe, the og årstidens frugt er til fri disposition på alle tidspunkter. Båden fortøjes ved aftenstid ved en lille landsby og der er nu tid til at hygge ombord eller gå en lille aftenstur i området.

Dag 6: Dagen begynder tidligt for dem, der har lyst til at give mad til munkene, der på deres morgentur tigger almisser. Efter morgenmaden er der mulighed for at cykle gennem de lokale landsbyer og marker og så ellers igen mødes på vores "Rice Barge" til hygge og afslapning på båden. Aftenen nydes sammen ombord og båden fortøjes igen ved en lille landsby.

Dag 7: Der er mulighed for at nyde morgenmaden i ro og mag, hvorefter man enten kan tage sig en frisk gåtur eller cykle en tur og møde de lokale i området. Herefter sættes kursen til hovedfloden Chao Phrya River og I returnerer til Bangkok og fortsætter til den valgte badeferie- destination. Læs mere her.

Dag 8-16: Badeferie på rejsemål i Thailand eller Vietnam efter eget valg.

Dag 17: Hjemkomst til Danmark efter en ferie fyldt med gode oplevelser. 

Kontakt os på tlf. 70 201 208 eller toptours@toptours.dk for priser

Business Class til Bali - skønne Munduk og Seminyak

DestinationBali
Gyldig fra05-01-2021
Gyldig til30-11-2021
Varighed12 dage
PrisFra 27.998kr.

Thailand - 4* Krabi Thai Village med kr. 1650 i lommepenge

DestinationThailand
Gyldig fra06-01-2021
Gyldig til31-03-2021
Varighed14 dage
PrisFra 10.990kr.

Businessclass til Komandoo Island - kun for voksne

DestinationMaldiverne
Gyldig fra05-01-2021
Gyldig til31-10-2021
Varighed9 dage
PrisFra 35.998kr.
Se alle tilbud