VALGTE
HOTEL
Ingen klassifikation

Det magelige Thailand 

Bangkok (2 nætter) - Hua Hin/Phuket (6 nætter) - Koh Samui (6 nætter) 

Turen begynder i Bangkok hvor I har to overnatninger på Ramada Plaza Menam Riverside, inklusiv en heldagstur med Chinatown, Thaimassage og frokost ved floden. Afhentning på hotellet ca. kl 8.00.

I besøger Chinatowns største og mest livlige marked, og ser de mange butikker der tilbyder frugter, kager og rituelt papir som ofres i templerne. Det er spændende at navigere sig gennem gader og stræder, forbi restauranterne med friske høns, fisk og ænder, butikker med sko, tøj, legetøj og køkkenvarer.

Turen går videre til Wat Pho, et af Bangkoks ældste og største templer. Wat Pho blev bygget af Kong Rama 1. for næsten 200 år siden og huser den gigantiske liggende buddha. Wat Pho er også kendt som det første sted for offentlig uddannelse og kaldes derfor også Thailands første universitet. Her kan I prøve en ægte Thai massage foretaget af professionelle massører. Efter massagen fortsættes til Chao Phraya floden hvor I får frokost. I er tilbage på hotellet ca. kl 15. Bemærk at drikkevarer til frokosten ikke er inkluderet.

I kan nu vælge at fortsætte til Hua Hin og efterfølgende til Koh Samui eller fortsætte til Phuket og efterfølgende Koh Samui.

Vælger i Hua Hin/ Koh Samui kombinationen kører I fra Bangkok til Hua Hin (ca 2,5 timer) hvor I tilbringer de næste seks dage. Nyd denne hyggelige by og besøg eksempelvis det flydende marked, River Kwai og nationalparkerne med masser af naturoplevelser i vente. Og når I nu er i Hua Hin bør I besøge kongens sommerresidens.

Vælger I Phuket/ Koh Samui kombinationen flyver I fra Bangkok til Phuket og køres efterfølgende til hotellet på Phuket hvor I bor de næste seks dage. På Phuket er der masser af spændende udflugtsmål og skønne strande. Besøg James Bond Island, Phi Phi Island eller tag ud og se havsigøjnerne. Vores lokale repræsentant tilbyder mange spændende ture.

I fortsætter herefter til Koh Samui hvor I har seks dage til rådighed ved nogle af Thailands bedste strande og med gode muligheder for at snorkle og dykke. Inkluderet i opholdet er en halvdags ø-rundtur. På ø-rundturen afhentes I på hotellet. Stop ved udsigtspunket over Chaweng strand. I passerer Lamai strand på vejen til klipperne " bedstemor og bedstefar", eller Hin Ta - Hin Yai, som de hedder på thailandsk.
I kommer til at se de kloge aber der henter kokusnødder i palmerne og besøger også Kuraram templet, kendt for sin mumificerede munk.
Stop ved det kende Namuang vandfald. Tid til at handle og/ eller spise frokost på egen hånd i Nathong. Der køres herefter nordpå, landsbyerne Maenam og Bophut passeres inden I til sidst gør holdt ved den store Buddha. Turen er slut og man bliver kørt tilbage til sit hotel.
Turen inkluderer al transport og engelsktalende guide. 
Fra Phuket til Koh Samui flyves der 2-3 gange dagligt.
Fra Hua Hin til Koh Samui går turen med bus og båd eller alternativt med bus retur til Bangkok lufthavn. Samlet transporttid er ca 10 timer.

Fra Koh Samui flyver I til Bangkok og videre tilbage til København.

Kontakt os på tlf. 70 201 208 eller toptours@toptours.dk for priser
 

30 dages golfrejse i Thailand

DestinationThailand
Gyldig fra01-11-2020
Gyldig til15-11-2021
Varighed30 dage
PrisFra 25.998kr.

USA - Caribien - Miami Florida og Montego Bay Jamaica

DestinationJamaica
Gyldig fra01-10-2020
Gyldig til31-12-2021
Varighed13 dage
PrisFra 10.750kr.

OBLU At Helengeli - skønt resort med grøn profil

DestinationMaldiverne
Gyldig fra01-10-2020
Gyldig til30-06-2021
Varighed9 dage
PrisFra 18.998kr.
Se alle tilbud