VALGTE
HOTEL
Ingen klassifikation

Den store Thailandsrundrejse 

Bangkok (2 nætter) - Nattog til Chiang Mai - Chiang Mai (4 nætter) - Bjerstammer og trekking (2 nætter) - Badeferie (5 nætter) 
Inklusiv den Gyldne trekant.

Dag 1: Afrejse fra Kastrup med fly direkte til Bangkok.

Dag 2: Afhentning i Bangkok lufthavn og transport til Ramada Plaza Menam Riverside i Bangkok, som regel i minibus – bemærk der kan være andre gæster med i bussen. Indkvartering på hotellet.

Dag 3: I skal på en halv dags "City/Temple" tur med engelsk- talende guide. En god introduktion til Bangkok med besøg i tre af de mest kendte templer i Bangkok. Først går turen til Wat Traimit, hvor I ser en 5 tons stor guldbuddha, herefter fortsættes til Wat Pho, et af Bangkoks ældste og største templer. Wat Pho blev bygget af King Rama for ca. 200 år siden og huser den kendte kæmpemæssige liggende buddha. Wat Pho er også kendt for at have været Thailands første uddannelsescenter. Sidst går turen til Wat Benjamaphorphit – eller Marmor Templet – som er et smukt eksempel på thailandsk arkitektur.
Heldagstur til det flydende marked eller River Kwai kan tilbydes mod tillæg.

Dag 4: Sidst på eftermiddagen køres I til Bangkok Togstation. Herfra går turen kl. 18.00 med nattoget, i 1. klasses sovekupé med aircondition, til Chiang Mai. På toget er der spisevogn.

Dag 5: Afhentning ved ankomst kl. ca. 07.30 på Chiang Mai togstation og transport til Hotel Chiang Mai Plaza. Hotellet er godt beliggende i centrum af Chiang Mai med den berømte natbazar lige uden for døren.

Dag 6: I skal på en 3 dages/2 nætters enestående trekkingtur i jungleområdet ved Maetang. Undervejs vil I møde bjergstammefolk, lære om deres sprog og livsstil og ikke mindst vil I vandre gennem den fantastiske jungle sammen med erfarne guider. Det præcise forløb for en trekkingtur kan ændre sig fra gang til gang – men udbyttet vil altid være lige stort.
Afhentning på hotellet i Chiang Mai og så går turen i retning mod Mae Taeng området i aircondition bil/minibus. Turen gennem det smukke nordthailandske landskab varer ca. to timer. Vandreturen begynder ved det særlige naturfænomen "Hot Spring“ - varme kilder - og de næste tre timer går I i roligt tempo gennem den grønne tropiske skov. Frokosten servers i en Karen landsby. Efter frokost fortsættes på elefantryg i to timer på snævre jungle- stier langs billedskønne kløfter og åer. Turen ender i en White Karen landsby, her spises aftensmad og overnattes i primitive hytter uden elektricitet og med fælles badefaciliteter.

Dag 7: Morgenmad i landsbyen. Vi siger „Khrap Khun“ til landsbyboerne for deres gæstfrihed og afsted går det på en tre timers raftingtur på Mae Taeng floden. Mens guiderne behændigt navigerer gennem strømmen og hvirvlerne kan I fredeligt sidde og nyde den frodige natur langs flodbredden. Turen ender i en lille landsby og efter frokost kan I slappe af og samle nye kræfter til den sene eftermiddags trekking tur. Eftermiddagens tur er ikke særlig hård og så fører den jer videre til overnatningsstedet – en Akha bjergstamme landsby. Aftensmad og overnatning i Akha landsbyen.

Dag 8: Morgenmad i landsbyen. Herefter afgang fra Akha landsbyen, mange gode oplevelser rigere, fortsættes med et let trek til en nærliggende Lahu landsby. Også her oplever I landsbybeboerne leve deres traditionelle livsstil ud i harmoni med naturen. Efter frokost køres I tilbage til Hotel Chiang Mai Plaza i Chiang Mai.

Dag 9: I skal på en halvdags udflugt til et handicraft center i Sankampaeng distriktet. Her ser I lokalbefolkningen lave deres smukke håndværk, bl.a. sølvsmykker, håndvævede tekstiler af silke og bomuld, flotte teaktræs figurer og papir-parasoller som håndmales til flotte blomster.

Dag 10: Afhentning på hotellet efter morgenmaden og så går turen mod nord. I besøger den historiske by Chiang Saen der for 700 år siden blev
Nordthailands første hovedstad – idag er kun ruinerne tilbage. Den Gyldne Trekant er kendt som stedet, hvor Thailand, Laos og Myanmar (tidligere Burma) mødes. Frokost ophold og videre til Mae Sai, en lille handelsby ved grænsen til Myanmar. Undervejs besøger I farverige Yao og Akha bjergstamme folk. Yao folket er en af de mest primitive bjergstammer og findes kun i denne del af Thailand.

Dag 11: Idag går turen mod syd - I flyver med Bangkok Airways eller Thai Airways til Bangkok. Herefter er der 5 dages badeferie i henhold til det valgte – dvs. fly videre fra Bangkok til Phuket, Krabi eller Koh Samui eller bustransport videre fra Bangkok til Jomtien, Koh Chang og Koh Samet samt Cha Am og Hua Hin.

Dag 11-16 Dagene er til fri disposition på valgte hotel på badeferiedestinationen.

Dag 16: Transport tilbage til lufthavnen og afrejse hjem til Danmark

Dag 17: Ankomst til Kastrup lufthavn.

Kontakt os på tlf. 70 201 208 eller toptours@toptours.dk for priser.

Vi skal gøre opmærksom på, at ikke to trekking ture er ens. Guiden ved bedst, hvor man får de bedste oplevelser – vejr og sæson taget i betragtning. Indholdet vil i videst mulige omfang altid være som nævnt i ovenstående program. Bemærk at I selv skal medbringe lagenpose til trekkingturen – tæpper, moskitonet og en eventuel ekstra rygsæk sørger guiderne for. På alle ture og udflugter medfølger engelsktalende guide med mindre andet er angivet. Morgenmad er inkluderet alle dage.
Badeferien kan forlænges mod tillæg. Kontakt os for yderligere informationer. 

Langtidsferie til Bali og Phuket

DestinationBali
Gyldig fra05-01-2021
Gyldig til31-05-2022
Varighed30 dage
PrisFra 14.998kr.

4* Prama Sanur direkte til stranden

DestinationBali
Gyldig fra01-04-2021
Gyldig til31-10-2021
Varighed14 dage
PrisFra 10.998kr.

Sydney, Whitsunday og Daintree Rainforest

DestinationAustralien
Gyldig fra05-01-2021
Gyldig til30-11-2021
Varighed14 dage
PrisFra 25.998kr.
Se alle tilbud