Rundrejser Thailand 

Vi skræddersyer gerne jeres rundrejse i Thailand.

Hos Top Tours har en række forslag til, hvordan din rundrejse kunne se ud - beskrivelser og dag til dag-program kan ses under de enkelte rundrejser.

Derudover kan vi sætte alle kombinationer sammen, som du kunne ønske dig – det kan fx være kombineret med Cambodia, Vietnam eller andet. Rejselængden kan også tilpasses dine behov, hvis du ønsker mere badeferie. Vi er eksperter i rundrejser i Thailand, og det er din sikkerhed for at få en fantastisk og helt uforglemmelig rejse. Vi vil til hver en tid anbefale at få hjælp til din rejse af os. Så overser du ikke nogen vigtige detaljer.

Glæd dig til at opleve Thailand
De fleste danskere er vilde med Thailand, og det forstår vi godt. Her er ikke kun et lækkert klima året rundt, men også både natur- og kulturoplevelser, fantastisk mad og et meget imødekommende folkefærd. I Thailand er det utrolig billigt. I landet kan du opleve hæsblæsende storbyatmosfære, men du kan også opleve stilhed og idyl ud over det sædvanlige på en af de mange små øer i det sydlige Thailand. 

Der er altså ingen tvivl om, at Thailand skal opleves, og du vil bestemt ikke fortryde det. Ved du til gengæld ikke helt, hvor du skal begynde eller slutte med planlægningen, så lad vores rejsespecialister hos Top Tours tage sig af det. I fællesskab med dig finder vi ud af, hvad din rundrejse i Thailand skal byde på, så hvis du har specifikke ønsker til din rejse, er du meget velkommen til at kontakte os, så sætter vi din rejse sammen i samarbejde med dig. 

Smukke strande og frodig jungle i Khao Lak, Khao Sok og Krabi

DestinationThailand
Gyldig fra05-01-2021
Gyldig til31-03-2022
Varighed15 dage
PrisFra 11.998kr.

Longstay med golf i Thailand

DestinationThailand
Gyldig fra05-01-2021
Gyldig til30-06-2021
Varighed22 dage
PrisFra 16.990kr.

Det bedste af Nordvietnam

DestinationVietnam
Gyldig fra05-01-2021
Gyldig til30-11-2021
Varighed13 dage
PrisFra 11.998kr.
Se alle tilbud