Rundrejser Thailand 

Vi skræddersyer gerne jeres rundrejse i Thailand.

Hos Top Tours har en række forslag til, hvordan din rundrejse kunne se ud - beskrivelser og dag til dag-program kan ses under de enkelte rundrejser.

Derudover kan vi sætte alle kombinationer sammen, som du kunne ønske dig – det kan fx være kombineret med Cambodia, Vietnam eller andet. Rejselængden kan også tilpasses dine behov, hvis du ønsker mere badeferie. Vi er eksperter i rundrejser i Thailand, og det er din sikkerhed for at få en fantastisk og helt uforglemmelig rejse. Vi vil til hver en tid anbefale at få hjælp til din rejse af os. Så overser du ikke nogen vigtige detaljer.

Glæd dig til at opleve Thailand
De fleste danskere er vilde med Thailand, og det forstår vi godt. Her er ikke kun et lækkert klima året rundt, men også både natur- og kulturoplevelser, fantastisk mad og et meget imødekommende folkefærd. I Thailand er det utrolig billigt. I landet kan du opleve hæsblæsende storbyatmosfære, men du kan også opleve stilhed og idyl ud over det sædvanlige på en af de mange små øer i det sydlige Thailand. 

Der er altså ingen tvivl om, at Thailand skal opleves, og du vil bestemt ikke fortryde det. Ved du til gengæld ikke helt, hvor du skal begynde eller slutte med planlægningen, så lad vores rejsespecialister hos Top Tours tage sig af det. I fællesskab med dig finder vi ud af, hvad din rundrejse i Thailand skal byde på, så hvis du har specifikke ønsker til din rejse, er du meget velkommen til at kontakte os, så sætter vi din rejse sammen i samarbejde med dig. 

33 dage Australien og Bali fra kr. 17.990

DestinationAustralien
Gyldig fra15-04-2020
Gyldig til31-05-2021
Varighed33 dage
PrisFra 17.990kr.
Melbourne

Borneos regnskov og havskildpadder kombineret med Bali

DestinationMalaysisk Borneo (Sabah og Sarawak)
Gyldig fra01-05-2020
Gyldig til31-07-2021
Varighed18 dage
PrisFra 19.998kr.

Borneo og Bali - orangutanger, strand og smuk natur

DestinationBali
Gyldig fra15-04-2020
Gyldig til31-05-2021
Varighed16 dage
PrisFra 14.998kr.
Se alle tilbud