Katathani Resort & Spa 

Utroligt lækkert resort på Kata Noi - direkte på egen strand, i fredelige og smukke omgivelser.
Hotellet består af 2 afdelinger, som ligger ca. 100 m. fra hinanden. I den ene afdeling ligger superior- og deluxeværelserne. I den anden afdeling (beliggende ved stranden) ligger junior- og grand suiterne.

Stort poolområde med 2 pools, hvoraf den ene har børnesektion og den anden ligger ved stranden. Hotellet har masser af faciliteter: 3 restauranter og adgang til yderligere 4 på søsterhotellet, fitness, tennis, volleyball, aerobics og spa/massage.

Hotellet har shuttlebus der kører til Phuket by 1 gang om dagen. Mod et mindre gebyr kan man benytte busservicen om aftenen til Patong.

Værelserne er store, lyse, og smukt indrettede i thaistil. Alle værelsestyper har telefon, satellit-tv, minibar, kaffe/ tefaciliteter, bad/ brus, toilet og hårtørrer. Mulighed for internetopkobling mod gebyr. Balkon eller terrasse.
Mulighed for 4 personer, hvis 3. og 4. person er børn og deler eksisterende senge. Alle værelser har separat balkon med udsigt til hotellets have og havudsigt, afskærmet af havens palmer og træer.

Et virkeligt lækkert resort for jer der gerne vil forkæles og bo i rolige omgivelser.

Hotel information

14 Kata Noi Road, Karon, Muang
+6676330124