Ban Elephant Blanc bungalows Kata 

Lille Bungalow Resort med Swimming Pool i landlige omgivelser midt i Kata - ideelt til jer der gerne vil på langtidsferie til Phuket og have en base.
Elephant Blanc Bungalows er et lille Resort med kun 10 bungalows, i efterhånden sjældent landlige omgivelser, midt i Kata. 
Bungalowene er enkle, men med alle nødvendigheder som aircon, minibar, kabel tv, myggenet for døre og vinduer samt veranda. 
Til bungalowene hører også swimmingpool, jacuzzi, Wi-Fi, bar/cafe samt mulighed for at booke ture. Opholdet her er uden morgenmad, men der kan bestilles morgenmad i cafeen.

Om bungalowene:
Vi bestræber os på at være stedet som I glæder Jer til at komme tilbage til efter dagens dont. Hvad enten det er for at dele dagens oplevelser med andre glade ferie gæster over en forfriskning i baren, en tur i Jacuzzien eller en stille stund i selskab  med en bog på din veranda. 

Transport og distancer; Der er to minutters gang til landevejen, hvorfra
man kan hoppe på bussen mod Phuket Town eller modsat vej ud til stranden i Karon eller Kata. Vi har mulighed for at skyde genvej gennem nabo resortet
til Kata Beach hvilket nedbringer gåturen til omkring 10 min. til stranden. 

Det er selvfølgelig en fordel at kunne komme rundt på motoriseret vis. Vi er stand til at hjælpe med udlejning af Motorcykler eller bil. At komme omkring på den måde kan kun anbefales til gæster som besidder god erfaring/rutine med henholdsvis bil og motorcykel. Husk vi kører i modsatte side af vejen her i Thailand. En Taxi eller Tuk Tuk kan vi altid få fat på til Jer.

Hotel information

2 / 3 Katekwon Road, Kata Beach 83100 Phuket Thailand
00 66 (0) 898731300