Lake Safari Thailand 

Lake Safari Thailand er en 4-dages tur på en traditionel thailandsk husbåd med alt inkluderet.

Der er afhentning i Bangkok og afsætning i Bangkok eller Hua Hin.
Hvis I planlægger ferie eller rundrejse i Thailand – så snyd ikke jer selv for en helt igennem ægte, bæredygtig og unik rejseoplevelse.

Det handler først og fremmest om at slappe af og komme væk fra hverdagens larm og stress. Og det synes vi man gør bedst i egen kahyt, mens man nyder den fantastiske og uspolerede natur, som omkranser Khao Laem-søen.
Udover afslapningen byder Lake Safari-pakken på både organiserede aktiviteter  – såsom guidet tur i junglen og besøg i den lokale landsby, samt masser af mulighed for selv at være aktiv. Altsammen væk fra alfa-vej  i det ægte Thailand.
Kom som par, som venner eller med hele familien – uanset hvad, får I en oplevelse for livet.

Program for Lake Safari Thailand – dag for dag

Dag 1: Kanchanaburi, Broen over Floden Kwai & Death Railway
På turens første dag køres fra Bangkoks travle gader til Khao Laem-søen i det nordvestlige hjørne af det centrale Thailand.
Vi henter jer tidligt om morgenen på jeres hotel i Bangkok og sætter kursen mod junglen i hjertet af Thailand – langt fra storbyens larm.
Undervejs fortæller vores engelsk-talende guide om Kanchanaburi-provinsens kultur og historie. Vi gør holdt ved den berømte “Bro over floden Kwai”.
Herefter følger en frokost på en lokal restaurant ved floden, forberedt på ægte thailandsk manér, og så fortsætter vi mod Sangklaburi. Turen slutter med at I om eftermiddagen går ombord på husbåden “Wijittra” og begynder jeres uforglemmelige firedages sejltur mod Sangklaburi.
Efter en velkomstdrink er det oplagt at hoppe en tur i det varme vand, og få skyllet rejsestøvet af sig inden middagen serveres.

Dag 2: Livet i  junglen – trekking i Khao Laem National Park
Dagen står i junglens og dermed naturens tegn. Som solen står op og en ny dag gryr passerer vi en traditionel Mon fiskerlandsby bygget på pæle, hvor de lokale et simpelt liv som fiskere.  Man skal derfor ikke blive overrasket, hvis man vågner til lyden af en longtail-båd med en fisker på vej ud til deres net for at hente nattens fangst.
Efter morgenmaden er indtaget sætter vi kursen mod land, hvor en erfaren ranger tager imod os. De næste ca. 3 timer bruger vi på en tur i junglen under kyndig vejledning fra ranger og guide, som fortæller om de mange forunderlige arter som lever og trives i det beskyttede naturområde som udgøres af nationalparken Khao Laem.
Tilbage på husbåden er tiden jeres egen, og man kan f.eks. bruge den på at bade, sejle i kajak, fiske eller dase på dækket. Om eftermiddagen serverer vi en let thailandsk specialitet, til dem der har lyst, og når solen går ned sætter madmor middagen på bordet.

Dag 3: Livet i landsbyen – Sangklaburi
På tredjedagen kaster vi anker ved Sangklaburi, en lille by på den nordlige bred af Khao Laem-søen, og fra morgenbordet kommer det gyldne pyramideformede tårn fra byens smukke buddhistiske tempel til syne i horisonten.
Dagens ekskursion byder bl.a. på besøg i Wat Wang Wiwekaram and Chedi Buddhakhaya, to vigtige religiøse samlingspunkter for byens indbyggere. Buddhismen forbinder nemlig her mange forskellige etniske identiteter, som omfatter både thaier, burmesere, Mon, Karen og Lao.  Herefter går turen videre til Saphan Mon, som med sine 850 meter er Thailands længste træbro, og som udgør en både meget konkret og symbolsk forbindelse mellem de lokale kulturer. Broen blev bygget i 1987 af Mon-folket til ære for en lokal religiøs leder som gav Burmesiske flygtninge et fristed og den forbinder Mon-folkets landsbyer med det mere moderne Sangklaburi.

Dag 4: Livet under krigen – Hellfire Pass
Efter morgenmaden, og måske en sidste svømmetur, siger vi farvel til husbåden og drager sydpå mod Hellfire Pass-museet. Museet fortæller historien om den såkaldte Dødens Jernbane, der gik mellem Thailand og det daværende Burma. Jernbanen, som blev bygget af ca. 260.000 allierede og asiatiske krigsfanger under kummerlige forhold, skulle give den japanske besættelsesmagt nem adgang til havet. En vigtig historier om et mørkt kapitel i historien og man går derfra en oplevelse klogere.
Turen til hotellet i Bangkok eller Hua Hin er på 5-6 timer med forventet ankomst ca. kl. 20.00

Inkluderet i prisen:
- al transport
- 3 overnatninger på husbåden
- 3 x morgenmad, 4 x frokost og 3 x middag
- frugt, kaffe, te og vand på husbåden
- lokal engelsktalende guide


Turen afgår tidlig morgen fra Bangkok om tirsdagen, i højsæsonen også om fredagen.

NB - Pas skal medbringes på turen.