VALGTE
HOTEL
Ingen klassifikation

Udflugter fra Krabi 

Her finder du et udvalg af ture der kan bookes hjemmefra. Alle udflugterne er med engelsktalende guider.
4 øer med speedbåd: Afhentning og returnering til jeres hotel - varighed ca. 5 1/2 time
En dag med masser af sol, badning og snorkling. Under turen kommer I blandt andet forbi Chicken Island, Pra Nga Beach og nogen af de andre små-øer i området. På turen er der rig mulighed for at snorkle og bade, der er også inkluderet frokost i turen - drikkevarer købes.
Afholdes mandage. 
Kr. 350,00 pr. person ved minimum 2 personer

Fisketur ved solnedgang: Afhentning og returnering til jeres hotel - varighed ca. 4 timer
I sejler ud et par timer før solnedgang med Chicken Island, og fisker undervejs efter de store fisk. Ved Chicken Island hjælper de lokale fiskere med at finde de bedste steder at fiske, inden vi sejler tilbage til Krabi - en fantastisk tur med scenerisk solnedgang og spændende fiskeri. Der vil være snacks og vand/sodavand på båden. 
Kr. 300,00 pr. person ved minimum 2 personer

Phi Phi Island med speedbåd 
Afhentning og returnering til jeres hotel - varighed ca. 8 timer.
I sejler med speedbåd til Phi Phi Don hvor I lægger til ved Maya Beach. Her er tid til at nyde stranden og udforske bugten, inden turen går videre til Phi Phi lay. Der er frokost på Holiday Inn Resort og tid til at bade inden vi fortsætter turen til Bamboo Island. Her vil være rig mulighed for at snorkle og solbade. Hen på eftermiddagen returnerer vi til Ao Nang og jeres hoteller. 
Kr. 650,00 pr. person ved minimum 2 personer

Khao Lak Safari: 
Afhentning og returnering til jeres hotel - varighed ca. 10 timer.
 
Udforsk den uspolerede natur i Syd-Thailands nationalpark. Ved ankomst til nationalparken tager en guide jer med på elefanttrekking gennem junglen. Videre herfra med 4WD og derpå en gåtur gennem junglen til de smukke vandfald hvor I kan bade. Der vil blive serveret thai-frokost med ikke-alkoholiske drikkevarer, hvorefter I skal på rafting ned ad de små floder.
Medbring: gode gå-sko, sollotion, håndklæde og evt solhat. 
Kr. 650,00 pr. person ved minimum 2 personer

Heldags Havkajaktur : 
Afhentning og returnering til jeres hotel - varighed ca. 8 timer.
 
I starter med en introduktion til brug af havkajak. Derefter sejler I ad små floder igennem mangrove skove og langs klipper - der vil være rig mulighed for at udforske Krabis dyreliv som f.eks aber, ørne, koralfisk samt store firben. Undervejs spiser vi frokost på en lokal restaurant, og der vil være mulighed for at bade og solbade.
Kr. 600,00 pr. person ved minimum 2 personer