Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort 

Elegant førsteklasses hotel ved stranden og tæt på butikker og restauranter.

Hotellet er bygget i klassisk kolonistil i kombination med traditionel thaistil og indretningen er elegant og gennemført.
Beliggende i en stor frodig tropisk have med et poolområdet, der udgør ikke mindre end 7000 m2 og er et sandt paradis for vandhunde i alle aldre. 

I hovedrestauranten er der en pragtfuld udsigt over havet – et optimalt valg, hvis man ønsker at nyde en romantisk middag til en fabelagtig solnedgang.
Et væld af faciliteter, massagebehandlinger og vandsportsaktiviteter tilbydes, så selv den kræsne rejsende kan få opfyldt sine behov for et tilfredsstillende og komfortabelt ophold. Velegnet for dem, som ønsker forkælelse i fredfyldte og idylliske omgivelser.

Alle 276 værelser er rummelige, moderne indrettede med komfortabelt mahognimøblement og store balkoner. Aircondition, minibar, telefon, satellit tv, radio, kaffe/ te faciliteter og deponeringsboks er på alle værelserne.

Hotellet har 3 restauranter, 4 barer og caféer samt en lounge. Roomservice, swimmingpool, børnepool, jacuzzi, sauna, spa og fitness. Desuden tennisbaner, mountainbikes, vandsportsaktiviteter, kokkeskole, børneklub m.m.

 

Hotel information

Klong Muang Beach Tambon Nongtalay, Krabi
+6675627800