Krabi 

Krabi, Thailands skærgård er nationalpark område, og det er i dette område I kan opleve de smukke kalkstensklipper der skyder op af det krystalblå hav. Den største ferieby i området er Ao Nang, som også har et meget stort udvalg af butikker og restauranter, men bevæger I jer bare lidt væk er det en hel anden oplevelse I kan få på jeres rejse. Stranden ved Ao Nang byen er ikke specielt god at bade fra, men på den 15 km lange kyst-strækning ligger der flere andre små strandområder med fantastisk strand.Rejseafstandene er ikke særligt store og I skal derfor ikke bruge meget tid på transport hvis I vælger at kombinere flere strande i området og dermed få flere ferieoplevelser i én, uden at skulle på lange bådture til små-øer.

Udover strand og by kan der fra Krabi også opleves en helt fantastisk natur når I bevæger jer lidt væk fra byerne – tag feks på tur gennem Ao Luk mangroven i longtailbåd og oplev dyrelivet, besøg Khlong Thom hotsprings og bad i de varme kilder omgivet af jungle eller tag en bådtur til den utroligt smukke Hong Island hvor I kan bade og snorkle i lagunen.

 

Ao Nang stranden – den mest besøgte og travleste af strandene. Her får I stort udbud af butikker og restauranter lige udenfor døren, men det er ikke den bedste badestrand.  Mange af hotellerne ligger lidt fra stranden, men i gå-afstand til det hele, så det er her I skal bo hvis I gerne vil have masser af liv omkring jer. Stranden er bedste i den sydlige ende hvor Ao Nang Villa ligger, her er også små hyggelige boder hvor I kan spise middag med fødderne i sandet eller få massage med bølgeskvulp i baggrunden. I den modsatte ende af stranden finder I Krabi Resort og en lang række af små lokale fiskerestauranter.

Centara Grand Beach Resort ligger også I Ao Nang, men på sin helt private strand, så der kan kun sejles hertil. Her får I til gengæld et lækkert resort med meget smuk strand.

 

Klong Muang stranden – ca 20 min kørsel fra Ao Nang. Her får du en kilometer lang sandstrand, med små hyggelige restauranter under palmerne og et lille udvalg af små-butikker. Her er langt mere roligt end i Ao Nang og færre hoteller at vælge imellem, men hvis I gerne vil have Ao Nang indenfor rækkevidde og bo fredeligt er denne strand rigtig god.

 

Tubkaek Beach – ca 30 min kørsel fra Ao Nang. Tubkaek Beach minder på ingen måde om Ao Nang med det hektiske tempo. Hvis man ikke ved det kunne det lige så godt være en eksotisk ø langt fra fastlandet, og de smukke strande og det fredelige tempo gør at man føler sig hensat til bounty-land. Her er kun få små-restauranter og ingen butikker, men primært lækre resorts i vandkanten. Her kan I nyde dagene med en god bog med udsigt over havet og de smukke klipper der rager op, tage på vandretur i nationalparken eller tage en aftentur til Ao Nang by inden I skynder jer hjem til jeres fredelige oase igen.

 

Railay Beach – ca 10 min I båd fra Ao Nang. Railay Beach betragtes af mange som det smukkeste sted i Thailand. Her er smukke, hvide strande som er omgivet af høje klippeformationer og en udsigt til klipper der ligger spredt i det blå ocean. Der kan ikke køres til Railay, så der sejles mellem Ao Nang og strandenhvilket også forstærker fornemmelsen af at være i et fredeligt ø-paradis. Stranden består ikke af én, men af hele 3 strande som er forbundet med stier. Der er langs strandene og stierne små restauranter og boder hvor det mest nødvendige kan købes, men ellers indbyder Railay til afslapning i det hvide sand og små-ture med longtailbåd. Et ophold på Railay Beach kan med fordel kombineres med et ophold i Ao Nang så I får både byen og paradis oplevelsen i samme rejse, uden at skulle bruge for meget transporttid på jeres ferie.Der findes flere kategorier af hoteller og bungalows resorts, fra det hyggelige 3* til det luksuriøse Rayavadee Resort.Ring 70 201 208 eller kontakt os på toptours@toptours.dk for priser på de enkelte ture 


Langtidsferie til Bali og Phuket

DestinationBali
Gyldig fra05-01-2021
Gyldig til31-05-2022
Varighed30 dage
PrisFra 14.998kr.

Ø-hop i marinenationalparken Chang

DestinationThailand
Gyldig fra05-01-2021
Gyldig til31-03-2022
Varighed14 dage
PrisFra 12.998kr.
koh chang Paradise resort and spa

Dubai og Thailand til superpris

DestinationDubai
Gyldig fra01-11-2020
Gyldig til31-05-2021
Varighed13 dage
PrisFra 8.998kr.
Se alle tilbud