VALGTE
HOTEL
Ingen klassifikation

Udflugter fra Koh Chang 

Nedenfor er et udvalg af ture som kan bookes hjemmefra. Alle turen er med engelsktalende guider.
Snorkeltur med speedbåd: 
Med afhentning og returnering til hotel - varighed ca. 8 timer. 

En hel dag med masser af snorkling, badning og sol. I besøger blandt andet Ko Rang, det primære sted for en af de truede havskildpadder at yngle. Den erfarne guide vil undevejs på hele turen fortæller om det I ser og oplever. Efter at have besøgt de bedste steder at snorkle på Koh Chang sejler vi mod Koh Mak, den mindste af de 3 hovedøer. Her spiser I frokost og snorkler mere, inden vi fortsætter Koh Kham hvorfra turen går hjem sidst på eftermiddagen.
Afholdes mandag og torsdag 
Kr. 350,00 pr person ved minimum 2 personer

Chantaburi og Oasis Sea World:
 Med afhentning og returnering til hotel - varighed ca. 9 timer.
 
I starter turen med en bådtur til fastlandet og herfra en kort køretur til Oasis Sea World for at se delfin show. Delfinerne er primært dyr, som er blevet fanget i fiskernes net ved et uheld, og de trænes så her af delfin-eksperter. Her vil være mulighed for at komme ud at svømme med delfinerne (det koster ca. 80 kroner som ikke er inkluderet i turens pris) Efter Oasis World tager vi til Chantaburi der er kendt for sin ædelstenshandel. Vi stopper også ved et shoppingcenter inden vi vender tilbage til Koh Chang. 
Kr. 350,00 pr person ved minimum 2 personer

Fisketur (dag eller aften): Med afhentning og returnering til hotel - varighed ca. 8 timer
I sejler på en 18 meter lang, 5 meter bred moderne båd "sea hunter" Herfra sejler vi ud og fisker ved nogen af de bedste fiskesteder omkring Koh Chang. Prisen er inkl frokost eller aftensmad. 
Kr. 375,00 pr person ved minimum 2 personer

Jungle trekking: 
Med afhentning og returnering til hotel - varighed ca. 8 timer.
 
I skal være godt gående for at tage på denne tur. En af Koh Changs bedste guider tager jer med ind i junglen, og I vil opleve nogen af de smukke vandfald (der vil også være mulighed for at bade her) og guiden vil undervejs fortælle om flora og fauna I ser undervejs. Guiden medbringer mad og drikke til turen. 
Kr. 350,00 pr. person ved minimum 2 personer

Thai kokkeskole: 
Med afhentning og returnering til hotel - varighed ca. 4 timer.
 
Lær at lave dine favorit thai-retter. Lær en masse om alle de eksotiske krydderier og lær at lave thai green-curry, stir fried chicken with cashew nuts eller en helt anden ret. Med kokkeskolen følger en gratis kogebog med. 
Kr. 300,00 pr person ved minimum 2 personer