Khao Sok & Cheow Lan Lake 

Kombinér jeres rejse i Sydthailand med et spændende ophold i Khao Sok nationalpark - med masser at oplevelser og smuk natur.
Rejsen er velegnet til hele familien.
3 dage/2 nætter Khao Sok - Cheow Lan Lake:

Dag 1 - Phuket - Khao Sok
Afhentning fra dit hotel i Phuket (kl. 7:00) eller Khaolak (kl. 10:00) og kørsel til Khao Lak. Der gøres stop for at nyde den smukke udsigt fra Khao Lak View Point (udkigspunkt) inden Tsunami-mindesmærket besøges. Ved ankomst til Khao Sok National Park 
spises frokost på Khaosok Discovery Restaurant tæt på floden. Herefter sejles i kano ned ad floden i Khaosok og hvor I kan nyde synet af den frodige regnskov med alsidig flora og fauna og kalkstensklipper på vejen. Check ind på Khaosok Boutique Camps hvor I spiser middag og overnatter.

Dag 2 - Khao Sok - Cheow Lan Lake
Efter morgenmaden skal I på vandretur i junglen for at komme tæt på planter, blomster, sommerfugle, fugle, egern, krybdyr, osv. På naturstien forklarer skilte, hvordan mange af de oprindelige planter er blevet brugt gennem historien. Vandreturen varer 3-4 timer. Frokost på egen hånd tilbydes i junglen.
Senere på dagen fortsættes til Choew Lan dæmning, og herfra videre med ”longtailbåd”. Undervejs til resortet nydes den fantastiske naturskønne udsigt. Check ind på din tømmerflåde-hytte. Resten af eftermiddagen er fri til at bruge som man har lyst. Tag evt. på kano eventyr i søen, slap af og nyd naturen og nyd en dukkert i ferskvands søen. Middag og overnatning.

OBS: Om aftenen er det mest behagelige tidsfordriv at kigge stjerner, mens du lytter til insekternes sang og indånder den kølige aftenluft.

Dag 3 - Cheow Lan Lake - Phuket
En tidlig kanotur gennem det spektakulære landskab er svær at slå. Efter morgenmaden kan man gå ad en ca. 1 kilometer lang vandresti, hvor man kan nyde junglen helt tæt på. Herefter skal I med bambusflåde til Pakarang Cave (Coral Cave). Stalagmitterne har form som koral, deraf navnet. Efter 30 minutters grotteudforskning (en lille hule men gode formationer) vendes med ”longtailbåd” tilbage til molen og kører herfra til hotellet på Phuket.

Alle måltider er inkluderet under turen.

Kultur og koralrev i Chiang Mai og Koh Lipe

DestinationThailand
Gyldig fra01-03-2018
Gyldig til15-06-2019
Varighed14 dage
PrisFra 13.998kr.

USA - New York & Bahamas

DestinationUSA
Gyldig fra01-01-2018
Gyldig til01-10-2018
Varighed12 dage
PrisFra 14.998kr.

19 dages eventyr på gudernes ø Bali og koral-øen Gili

DestinationBali
Gyldig fra03-01-2018
Gyldig til15-06-2019
Varighed19 dage
PrisFra 14.498kr.
Se alle tilbud