Tiraa Tiraa lejligheder 

Centralt beliggende lejligheder - kun 350 m fra dag- og aftenmarked, restauranter og butikker. 15 min. gang fra stranden.

Tira Tiraa har mange faciliteter. Et hyggeligt to-delt pool område med solstole, en åben og lys lobby, et airconditioneret fitness center med sauna og bade rum, parkerings-område med 24 timers vagtservice, vaskeri, rengøringshjælp samt knallertudlejning.
Tira Tiraa består af 162 lejligheder fordelt på 2 bygninger i 8 etager i smagfulde omgivelser. 

Lejlighederne har aircondition, er møbleret og udstyret med sengetøj (2 sæt) og køkkenudstyr. Man skal selv medbringe håndklæder/badehåndklæder da ikke alle lejligheder har disse.
Toiletpapir, opvaskemiddel og andre nødvendigheder kan købes i supermarkedet eller i den nærved liggende 7 Eleven.

Lejligheden modtages i rengjort stand og skal afleveres i rengjort stand.
Man kan bestille rengøring i receptionen når man synes det er nødvendigt, det koster 250 for studio og 300 Baht for 1 værelses hvilket inkluderer skift af sengetøj hvis det ønskes. Læg blot det rene sæt sengetøj på sengen, og det vil blive skiftet. Rengøring af et sengetøjssæt koster ca. 400 baht. Vær opmærksom på at dynebetræk ikke er normalt, man vasker hele sengetæppet. Har man vasketøj kan det afleveres i vaskeriet i lobbyen og hentes 24 timer senere (vaskeriet er professionelt og priserne er lave). På afrejse dagen skal der betales for afsluttende rengøring og vask af sengetøj (1 eller 2 sæt).

Da lejligheden kan beholdes helt frem til afrejse tidspunkt gøres dette ved at man i løbet af afrejse dagen betaler for rengøring og vask i receptionen og arbejdet bliver så udført efter afrejse.
 
Venligst vær opmærksom på at lejlighederne ejes af folk, som har indrettet dem efter egen smag og velbefindende. Der kan være stor forskel fra den ene til den anden enhed, men 1-værelses lejlighederne har som et minimum dobbeltseng, kommode og skabsplads i soveværelset, sofa, sofabord, TV og tv-møbel, 2 stole og et bord på balkonen/terrassen. 1-værelses lejlighederne har et regulært køkken udrustet med køkkenvask, køleskab, dobbelt kogeplade, 1 pande og 1 gryde, div. køkken redskaber samt bestik, glas, kopper og tallerkener til 2 personer. Studio lejlighederne har et såkaldt the-køkken dvs. køkkenvask, køleskab og div. køkkenredskaber – ingen kogeplader. Stort set alle enheder har mikrobølgeovn og keddel vandvarmer, men der er ikke garanti for dette. Foto er fra en 1-værelses lejlighed. Studio lejlighederne er ca. 31 kvm og 1-værelses er ca. 43 kvm.
 
Der udleveres kun 1 sæt nøgler per lejlighed og hertil 1 nøglekort til receptions-døren. Receptioenen har en extra nøgle, som kun de kan anvende, f.eks. i tilfælde af man har låst sig ude eller mistet nøglen. Da sikkerheden på Tira Tiraa er høj med både 24-timers vagt ved indgangen og 24-timers vagt i receptionen, aflåst sikkerhedsdør ved trappe/elevator er det utænkeligt, at der kan komme fremmede ind på anlægget, og man kan derfor roligt efterlade værdigenstande i lejlighederne. Der findes dog mulighed for at lægge evt. værdigenstande i en konvolut og få denne konvolut lagt i receptionens fælles sikkerhedsboks. Der er WIFI på hele anlægget, en måneds tilslutning kan købes for 500 baht (ca. 90 kr.) i receptionen.
 
Ved ankomst bliver el og vandmåler aflæst og på afrejsedagen lige så og elforbrug betales direkte i receptionen på afrejsedagen. El koster 6 baht per enhed og vand koster 25 baht per enhed. Gennemsnitsforbrug for studielejlighederne er normalt på ca. 1.500 baht for et måned og for 1-værelses lejlighederne er det normalt ca. 2.000 baht. Sparer man lidt på aircondition kan man dog sagtens få det billigere. Gennemsnitsvandforbrug er på ca. 200 baht per måned.

Ved ankomst skal der betales et depositum på 3000 baht i receptionen. Ved afrejse bliver el, vand, afsluttende rengøring og vask af sengetøj modregnet dette beløb så alt efter forbrug, vil man få noget retur eller skulle lægge lidt til.

Ønskes yderligere information på stedet kan man henvende sig i receptionen, som er bemandet 24 timer i døgnet.

Skulle der på noget tidspunkt opstå spørgsmål under opholdet ringer man til Top Tours repræsentant Ulrik. Er der spørgsmål eller forespørgsler inden ankomst kan disse stilles til: ulrik@toptours.dk