VALGTE
HOTEL
Ingen klassifikation

Udflugter fra Chiang Mai 

Nedenfor er et udvalg af udflugter, som kan bookes hjemmefra. På alle turene er det engelsktalende guider.
Thai kokke skole: Inklusiv afhentning og returnering til hotel - varighed ca. 4 timer.
På kokkeskolen lærer i grundteknikerne i thai madlavning, og man tilbereder nogen af de mange fantastiske thairetter. I lærer en masse om de forskellige krydderier og ingredienser i retterne og spiser selvfølgelig det hele som afslutning. 

By og tempeltur: Inklusiv afhentning og returnering til hotel - varighed ca. 4 timer.
Chiang Mai's buddhist templer er et mix af mange forskellige slags arkitekturer - her er inspiration fra Lanna, Burma, og Sri Lanka. På denne halvdagstur kommer man forbi Wat Chedi Luang og Wat Phra Singh templerne samt besøger Chiang Mai største friskvare marked.

Chiang Rai og den Gyldne trekant: Inklusiv afhentning og returnering til hotel - varighed ca. 11 timer.
Turen går mod nord. Man besøger den historiske by Chiang Saen, der for 700 år siden blev Nordthailands første hovedstad – i dag er kun ruinerne tilbage. Den Gyldne Trekant er kendt som stedet, hvor Thailand, Laos og Myanmar (tidligere Burma) mødes. Frokostophold og videre til Mae Sai, en lille handelsby ved grænsen til Myanmar. Undervejs besøger man farverige Yao og Akha bjergstamme folk. Yao folket er en af de mest primitive bjergstammer og findes kun i denne del af Thailand. 

Elefant Mahout træningskursus: Inklusiv afhentning og returnering til hotel - varighed ca. 10 timer.
Man bliver kørt op til Mae Saa Elephant Camp, hvor man bliver mødt at en mahout instruktør. Efter at have fået det rigtige tøj på kan man nyde et elefantshow for derefter, at være med til at bade elefanterne. Man spiser frokost i lejren, og derefter lærer man basis kommandoerne til elefanterne. Under undervisningen får man malet et billede, som man kan tage med hjem til minde om en begivenhedsrig dag.

Ridning på elefant og rafting i Chiang Dao: Inklusiv afhentning og returnering til hotel - varighed ca. 8 timer.
Chiang Dao er en charmerende gammel by, og bliver også kaldet City of Stars. Byen er kendt for sin elefantlejr og for de flotte elefantshows. Vi ankommer til byen og ser elefanterne tage deres morgenbad, og herefter tager man en 1 1/2 times ridetur gennem junglen, langs smukke floder. Efter frokost skal man på bambus-rafting ned ad Mae Ping floden - nyd det smukke landskab og stilheden, imens man flyder stille ned ad floden. På vejen tilbage mod Chiang Mai besøger man en orkide farm.

4 uger til Hua Hin, Bangkok, Maldiverne og Dubai

DestinationThailand
Gyldig fra01-08-2019
Gyldig til20-06-2020
Varighed28 dage
PrisFra 26.998kr.

Langtidsferie på Phuket med mulighed for ø-hop

DestinationThailand
Gyldig fra01-05-2019
Gyldig til31-05-2020
Varighed30 dage
PrisFra 9.998kr.

Luksus i Bangkok, River Kwai Floathouse og Hua Hin

DestinationThailand
Gyldig fra01-08-2019
Gyldig til20-10-2020
Varighed15 dage
PrisFra 14.498kr.
Se alle tilbud