INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Tamarind Village ★★★★

Chiang Mai - Thailand

Udsøgt boutique hotel i hjertet af Chiang Mais gamle bydel. Her kan du lade dig forkæle af massage, behandlinger og lækker mad. Læn dig tilbage og nyd de smukke omgivelser og velindrettede værelser.

In stock
Travel Code
TH-H-CM-98

Indkvartering

Når du holder ferie på det 4-stjernede Tamarind Village, er der garanteret ro og afslapning i naturrige omgivelser. Tamarind Villages har virkelig fokus på afslapning, god mad og gode oplevelser i spaen. Det helt store fokus ligger på The Village Spa, hvor du kan se frem til at få den fulde oplevelse af et spahotel. Der tilbydes nemlig et bredt udvalg af behandlinger, massage, scrubs, wraps og ansigtsmasker, så du virkelig bliver forkælet under dit ophold.

Ud over sin spa, har hotellet også sin egen restaurant, Ruen Tamarind, som du finder ved poolen. Her serveres der klassiske og nordlige thailandske retter, samt internationale favoritter.

Husk at få en souvenir med hvem fra hotellets butik, Tamarind Boutique. Her finder du et fint udvalg af smykker, tøj og unikke souvenirs, der kan pynte derhjemme og minde dig om en dejlig ferie i Chiang Mai.

Hotellet ligger i hjertet af Chiang Mais gamle bydel, hvilket giver rig mulighed for at udforske den smukke by, der er kendt for sit autentiske bjerglandskab og spændende kultur. Herfra kan du besøge de mange templer eller tage på jungletrekking.

Værelserne er velindrettede med fokus på naturtoner, jordnære farver og detaljer. Der er en vidunderlig kombination af moderne indretning og en boutique stil, der får det bedste frem i alle rummene. Du kan vælge imellem følgende rum og suites.

Lanna Room

Værelserne befinder sig på 1. og 2. sal og har en skøn udsigt til den tropiske, grønne have.

Lanna Deluxe Room

Ønsker du mere plads og en balkon eller terrasse, hvorfra du kan nyde baghaven, er dette værelse lige noget for dig.

Lanna Suites

I suiten her har du også mere plads, samt et separat socialt rum, med masser af siddepladser. Suiten tilbyder også et større badeværelse end ellers, hvor der både er brusebad og badekar.

The Spa Suites Room

Denne suite giver adgang til en privat trappe til spaen på 2. sal. Suiten er virkelig noget for sig. Der er masser af plads indenfor og på den store møblerede, private terrasse, hvor du kan nyde de rolige dage eller aftener i en liggestol. Det overdådige badeværelse har et stilfuldt marmor bad, et badekar og en udendørsbruser, der kan køle dig ned. Terrassen vender ud mod haven, der er præget af store tamarind træer.

Tamarind Suites

Tamarind Suites er luksuriøse, rummelige med et smukt trægulv. Også her får du et betagende opholdsområde, hvor der er masser af plads. Badeværelset har marmorgulv, bruser og badekar. Suiten er yderst veldekoreret med flotte detaljer og billeder, samt antik pynt fra thailandsk kultur.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Tamarind Village ★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden