INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Taksu Sanur Hotel ★★★+

Bali - Indonesien

Nyd de idylliske, balinesiske omgivelser fra dette skønne hotel i Sanur. Hotellet er smukt indrettet, og det er det oplagte sted at besøge, når du søger indonesisk afslapning og feriestemning.

In stock
Travel Code
ID-H-SA-25

Indkvartering

Rejs til Bali og nyd en fantastisk ferie på Taksu Sanur Hotel. Her er lagt op til fordybelse, afslapning og feriestemning. Hotellet ligger tæt på både strand, shoppingområder og restauranter, som kan nås på en mindre gåtur.

Hotellet har en stor pool, hvor der er tilhørende liggestole. Her kan du nyde solen, varmen og de tropiske omgivelser der danner ramme om din ferie til Bali. Der er også en pool for børn, et spaområde og en Beach Club, som du kan benytte dig af for et beløb. Der kører gratis shuttle busser dertil.

Taksu Sanur har sin egen restaurant – og så er der også en smagfuld morgenmads buffet, så du starter dagen godt med et lækkert måltid.

Når du bor på Taksu Sanur Hotel er der ikke langt til en dejlig gåtur langs stranden. Der er på samme tid heller ikke langt til Tour Museum Le Mayeur eller det lokale aftenmarked ved Jalan Pasar Sindu.

 

Indkvarteringsmuligheder:

Taksu Suite

Skøn suite, indrettet i lyse, behagelige farver. Stort vindue, der bader rummet i lys. Fås også med en balkon.

Junior Suite City View

Dejlig suite med udsigt over byen fra det store vindue og balkon.

Junior Pool View Suite

.. Er optimal, hvis du have udsyn til poolen fra din balkon.

Family Room

Her er plads til 4 personer, så værelset her er ideelt, hvis du rejser med familien eller i en gruppe.

Two Bedroom Suite

Hvis du ønsker ekstra plads, kan du med denne suite nyde godt af en separat stue, hvor der er masser af plads til gode samtaler og hyggelige stunder. Der er også spisebord med plads til 4 personer – ligesom der er 4 sengepladser.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Taksu Sanur Hotel ★★★+
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden