INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Taj Coral Reef Resort & Spa ★★★★★

Maldiverne

Nyd overdådigt luksus og afslapning på det 5-stjernede Taj Coran Reef Resort. Udsigten til det krystalklare vand fra din villa på den hjerteformede ø, Hembadhu, er uforglemmelig.

In stock
Travel Code
MV-H-17

Indkvartering

Drømmerejsen til Maldivernes krystalklare vand og bløde sand bliver en realitet på det 5-stjernede

Taj Coral Reef Resort & Spa. Resortet ligger i paradislignende omgivelser på Hembadhu Island, som er en vidunderlig perle i det Indiske Ocean. Hembadhu Island ligger cirka en times sejlads med speedbåd fra Males internationale lufthavn. Her kan du forvente ren idyl og masser af afslapning, fortryllende solnedgange og en tilbagelænet, tropisk atmosfære. Her er kort sagt alt hvad man kan forvente og bede om på en rejse til Maldivernes smukke atoller.

Resortet tilbyder spændende udflugtsmuligheder, når du trænger til at fylde din langsomme hverdag i paradis med eventyr og uforglemmelige oplevelser. Du kan for eksempel komme på ubådtur, udforske et 30 år gamle skibsvrag med dykkerflasker.

Der er også rig mulighed for at nyde lækre måltider i hotellets tre restauranter. Der er alt fra pizzaria, til grillmad til open air bar, hvor du kan slutte aftenen af med drinks. Desuden finder du mad fra alle verdenshjørnerne.

Resortet har 62 luksuriøse villaer, hvor du kommer til at holde ferie i høj standard. Som gæst på resortet er du garantæret en uforglemmelig udsigt til det smukke vand fra din privat, udendørs terrasse, hvorfra du kan hoppe direkte i vandet og udforske undervandsverdenen.

Du kan vælge imellem:

Superior Beach Villa:

Villaen er 58 m2, og kan rumme 2 voksne og 1 barn. Dejlig og luksuriøs villa med udendørs bad, privat terrasse og en indretning i et vidunderligt design.

Deluxe Beach Villa:

Villaen er 66 m2, og kan rumme 3 personer. Nyd varmen på din terrasse og vågn veludhvilket op i din king sized seng der vender ud mod havet.

Premium Water Villa:

Villaen er 85 m2, og kan rumme 3 personer. Nyd en dejlig udsigt til det krystalklare vand og de paradislignende omgivelser. Nyd en velindrettet villa med solterrasse med solsenge, et vidunderligt badekar med havudsigt, samt minibar med organisk mad- og drikkavarer.

Nirvana Presidential Suite:

Denne suite er en toværelses strand villa, hvor du også bliver forkælet med egen pool. Suitens 215 m2 kan rumme 4 voksne og 2 børn. Med denne suite er du garanteret rendyrket luksus på den perfekte destination. Nyd den smukke træterasse, plunge poolen og det udendørs rain shower. Fra denne suite er der ikke mere end et par skridt til vandkanten og det varme sand.

 

Du skal se Taj Coral Reef Resort og Hembadhu-øens perfekte omgivelser med egne øjne.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Taj Coral Reef Resort & Spa ★★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden