Loading...

Sydafrika

Rejs med til Sydafrika, og oplev enestående natur og historie med dine egne øjne

Mulighederne er mange, og vi glæder os til at kunne hjælpe med at sammensætte den rigtige rejse til dig og eventuelle medrejsende. Glæd dig til at komme afsted på dit livs eventyr.

Sydafrika

I Sydafrika får du hele verden samlet i ét land. Landet med de enorme naturrigdomme er et overflødighedshorn af tilbud til alle besøgende, og her kan du trygt tage familien med dig på tur. Landet rummer et væld af seværdigheder i et landskab, der strækker sig fra vestkysten ved Atlanterhavet til østkysten ved Det Indiske Ocean – et farvespektrum i kultur, landskab og dyreliv, som kun findes få andre steder i verden. Enorme bjerge, uendeligt smukke sandstrande og store, åbne savanner, hvor de vilde dyr kan opleves på tæt hold – det er blot noget af det, som kan opleves på en rundrejse i Sydafrika.
Find din ønskede rejse til Sydafrika, og bestil i dag, så du kan begynde at glæde dig til at komme afsted.

Sydafrika kan tilbyde dig helt unikke og utroligt mindeværdige øjeblikke og oplevelser, som du ikke finder andetsteds.
Vil du på safari og se vilde dyr helt tæt på? Vil du smage lækker og veltilberedt mad med masser af smag fra det lokale, afrikanske køkken? Er du til skøn natur, som kan opleves på den smukke Garden Route? Eller måske til storbyliv i hovedstaden Cape Town? I Sydafrika kan alle få stillet deres eventyrlyst og finde små og store oplevelser, der matcher interesserne. Den lokale befolkning er venlig og imødekommende, og du vil hurtigt komme til at føle dig godt tilpas i landet med den rige kultur og historie. Gå ikke glip af The Big Five, der blandt andet kan spottes i Kruger National Park, og sørg også for at få bylivet og det mere intense Sydafrika med. Der kan sammensættes et spændende program for alle temperamenter med udgangspunkt i fantastiske Sydafrika, så hold dig ikke tilbage i forhold til at tage af sted til Sydafrika med Top Tours – din perfekte rejsemakker.  

Læs mere
View as Grid List

2 Items

per side
Safari i Sydafrika

Drømmer du om den store "Big Five" oplevelse? Hvor dyr og natur er vigtigst for dig ?

Vi er stolte af, at samarbejde med Mpala Safari Lodge, som er en danskejet lodge beliggende i Greater Krüger National Park.

  • Ingen dato sat
  • 8 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
    Fly fra København
Pris på forespørgsel
Kombinationsrejse i Sydafrika

Tag på en fantastisk oplevelsesrejse til Sydafrika's danskejede Mpala Lodge og slut af i vandkanten på smukke Mauritius

  • Ingen dato sat
  • 16 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
    Fly fra København
Pris på forespørgsel

Lad Sydafrika betage dig og gribe dig med åbne arme. Landet er ikke et, der kun skal fortælles om eller læses om – nej, det skal opleves med egne øjne. Det giver et særligt sug i maven, når du ankommer og træder ud af flyet, og vi garanterer dig, at det intense sug af spænding og fascination langt fra bliver det sidste på rejsen. Dit eventyr er kun lige begyndt, og vi håber, at du vil møde Sydafrika og alle landets muligheder med åbent sind og lade dig omfavne af alle de mange fantastiske indtryk, der rammer dig fra alle sider. Sydafrika er en af vores absolutte favoritdestinationer og vil du også opleve magien ved det sydafrikanske, står vi klar til at sammensætte den perfekte rejse i samarbejde med dig.  Vi glæder os til at tage dig med på tur!

Generelle oplysninger:

Drikkepenge: Giv gerne 10 - 15% i drikkepenge da "service charge" ikke altid er inkluderet i en restaurant regning. Guider og chauffører vil også være taknemmelige for nogle ekstra rand.

Elektricitet: Generelt 220/230 V. Adaptere til europæiske stik er nødvendige  

Klima: Sommerperioden er fra oktober til april, hvor temperaturene svinger mellem 15-30 grader. Vinterperioden er fra maj til august. Uanset regionale forskelle er Sydafrikas klima generelt mildt året igennem, og så falder der kun sne på de højeste bjergtinder.

Sprog: Der er 11 officielle sprog i Sydafrika, hvoraf hovedsproget er afrikaans, men langt de fleste sydafrikanere taler dog engelsk i en eller anden dialekt, f.eks.enten med afrikaans eller hollandsk accent.

Tidsforskel: Sommertid ingen forskel / vintertid +1 time.

Vaccination: Top Tours kan ikke rådgive omkring vaccinationer. Vi anbefaler altid, at du inden afrejse kontakter egen læge eller et autoriseret vaccinationscenter for gældende vaccinationsregler.

Valuta: Rand (ZAR). Se den aktuelle valutakurs her.

Visum & pas: Der er visumpligt. Pas skal være gyldigt minimum 30 dage udover opholdets varighed.
Læs gældende regler på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Udenrigsministeriets rejsevejledning
Vi anbefaler at du inden afrejse altid læser sidste nye rejsevejledning fra Udenrigsministeriet.
Læs den her.