INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Swiss Belresort Watu Jimbar ★★★★

Sanur - Bali - Indonesien

Hold ferie omringet af tropiske palmer og planter ved både pool og strand. Overnat i lækre værelser og nyd eksotisk mad og flotte drinks. En lækker 4-stjernet oplevelse.

In stock
Travel Code
ID-H-SA-10

Indkvartering

Det internationale 4-stjernede resort Swiss-Belresort Watu Jimbar findes i byen Sanur på tropiske Bali. Hotellet ligger blot 5 minutter fra den smukke sandstrand i Sanur og ligger også tæt på en lang række restauranter, butikker, turistattraktioner og andre former for underholdning der gør ferien på Bali fantastisk.

Hotellet har 306 værelser til rådighed, som alle er indrettet i en moderne stilart med et strejf af det tropiske sød-øst Bali i afslappende jordfarver.

Nyd dit ophold på værelset med roomservice døgnet rundt, Wi-Fi og TV. Udenfor kan varmen og solens stråler nydes i hotellets solsenge ved poolen. Der er også parasoller til rådighed. Det samme gør sig gældende på stranden.

Swiss-Belresort Watu Jimbar har både restaurant, café og poolbar. Restauranten laver både retter i balinesisk, asiatisk, og vestlig art. Poolbaren forkæler jer med flotte cocktails og mocktails, samt lækre asiatisk og internationale snacks.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Swiss Belresort Watu Jimbar ★★★★
Jeg accepterer Top Tours Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev

Gå til toppen af siden

Loading...