INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Swiss-Belhotel Segara ★★★★

Nusa Dua - Bali - Indonesien

På en ferie her får I et ophold på et skønt 4-stjernet hotel med et meget afslappende miljø. Luksus møder det traditionelle Bali og giver jer eksotisk charme og noget for pengene.

In stock
Travel Code
ID-H-ND-8

Indkvartering

Det nydelige Swiss-Belhotel Segara ligger omringet af smukke haver, som giver et afslappende miljø. Hotellet har to swimmingpools formet som laguner, og områder hvor solen kan nydes i fulde drag på resortets liggestole.

Det tropiske resort har en flot restaurant, der lader dig nyde dit måltid i selskab med det idylliske vandfald og poolen. Restauranten ved navn Cafe Laguna tilbyder både buffet og menu i form af internationale og lokale retter.

Hotellet har flere forskellige indkvarteringstyper og er indbegrebet af luksus til en god pris. Det er her, luksus møder det traditionelle Bali. Der er både gratis wi-fi, jacuzzi, spa og fitnessfaciliteter.

Ngurah Rai International Airport ligger 16 km væk, og den hvide sandstrand Geger Beach, shoppingcentre og restaurantområder ligger alle i en radius af 2-5 km.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Swiss-Belhotel Segara ★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden

Loading...