Santhiya Resorts - Luksuriøse Thai-oplevelser

Santhiya Resorts Thailand ligger spredt i nogen af de fineste, tropiske hjørner af Thailand - alle direkte til fine strande og med naturen som en naturlig del af resortet. Santhiya betyder naturlig skønhed, og det er det I får på Santhiya Resort.


Resortene er bygget ind i naturen, af naturens materialer, så det hele fremstår i balance og der er lagt stor vægt på så meget bæredygtighed som muligt.
Her er intet overladt til tilfældighederne, og uanset om I vælger et af de lækre værelser eller en overdådig poolvilla med butler service kan I være sikre på at alt er i tip-top stand : alle værelser bliver hvert år på skift lukket ned og minutiøst gennemgået så evt reparationer kan blive foretaget.

På alle Santhiyas resorts kan I gå på opdagelse i naturen og finde små private kroge, vandfald, smukke blomster og sommerfugle.
Lukusriøs afslapning er vigtig her, så alle Santhiyas resorts er udstyret med spa-afdelinger der tilbyder lækre behandlinger, udsøgte restauranter og meget højt serviceniveau.

Santhiya Resorts ligger på Koh Yao, Koh Phangan, Koh Chang og til november 2019 åbner sidste skud på stammen i Natai som ligger 20 min kørsel nord for Phuket lufthavn, mod Khao Lak.

I kan vælge at kombinere et beøg på Santhiya Resorts med andre steder, eller bo her hele jeres ferie - uanset om I vælger det ene eller det andet får et ophold her vores aller varmeste anbefalinger.

Forslag til rejser med besøg på Santhiya:

Luksus på Santhiya Koh Yao
Marinenationalparken Koh Chang
Siambugtens smukke øer, Koh Samui og Koh Phangan
For voksne til Bangkok, Phuket og Koh Yao
Businessclass til Phuket, Koh Yao og Singapore

Kontakt os for andre kombinationer til Santhiya Resorts and Spa - ring 70 201 208

Bangkok og ø-hop til Koh Chang og Koh Samet

DestinationThailand
Gyldig fra01-11-2019
Gyldig til30-11-2020
Varighed14 dage
PrisFra 12.998kr.

New York & Bahamas

DestinationBahamas
Gyldig fra01-05-2019
Gyldig til01-11-2020
Varighed12 dage
PrisFra 14.998kr.

Skønne Katathani Resort- direkte til strand, fredeligt på Phuket

DestinationThailand
Gyldig fra01-11-2019
Gyldig til31-10-2020
Varighed14 dage
PrisFra 11.998kr.
Se alle tilbud