INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Sunway Hotel Phnom Penh ★★★★

Phnom Penh - Cambodia

Rejs til farverige Cambodia og nyd dit ophold på eksklusive Sunway Hotel Phnom Penh, der er omringet af alverdens serværdigheder. Hotellet er perfekt til dig, der ønsker forkælelse og eventyr. 

In stock
Travel Code
KH-H-3

Indkvartering

Vi byder dig velkommen til et luksuriøst hotelophold i Cambodias fortyllende hovedstad, Phnom Penh. Sunway Hotel Phnom Penh er beliggende blandt byens mest eksklusive adresser og omgivet af adskillige cambodianske vartegn og ambassader, der afspejler landets fortid, nutid og fremtid. Blot et minut fra hotellet ligger det historiske Wat Phnom Pagoda, et helligt tempel, der er elsket og æret af cambodianerne, og den charmerende Penh-flodbredde er kun en lille gåtur fra Sunway Hotel Phnom Penh. Destinationen er perfekt til dig, der ønsker en ferie med forkælelse og eventyr!

Hotellets Deluxe-værelse vil være din lille, hyggelige bolig under dit ophold i Phnom Penh. Værelserne er bekvemmelige og charmerende og opfylder alle de forventninger, du har til et 4-stjernet hotel.  Alle vores Deluxe-værelser er udstyret med WiFi, et TV og et idyllisk badeværelse. Glæd dig til at vende tilbage til dit komfortable hotelværelse efter en opdagelsesrig dag i spektakulære Cambodia.

Sunway Hotel Phnom Penh er omgivet af storslåede seværdigheder, og derfor er hotellets placering perfekt til dig, der ønsker at gå på opdagelse i Cambodias hovedstad. Du kan eksempelvis gå en tur igennem Wat Phnom Pagoda, der er den ældste religiøse bygning i Phnom Penh, eller betragte Uafhængighedsmonumentet, der blev bygget til minde om landets uafhængighed fra Frankrig i 1953.

Af faciliteter tilbyder Sunway Hotel Phnom Penh bl.a. et fitnesscenter, tøjvask, en gavebutik, en restaurant og en spa for at gøre dit ophold på hotellet så luksuriøst, som muligt. Du er garanteret en storslået oplevelse i Cambodias hovedstad på Sunway Hotel Phnom Penh.

Kom med på et fantastisk eventyr til farverige Cambodia!

Bestil

Send rejseforespørgsel

Sunway Hotel Phnom Penh ★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden