INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Sunrise Resort Gili Air ★★★

Desa Gili Indah - Lombok - Indonesia

Privat lukus i dit eget lille paradis. Helt unikke værelser og en storslået udsigt. Bliv forkælet og dyk i koralrev eller slap af ved pool i natursten.

In stock
Travel Code
ID-H-GA-23

Indkvartering

Sunrise Resort Gili Air ligger på den lille ø af vand. Ja, det betyder "Gili Air" på Indonesisk. Gili Air er en lille perle som ligger på et af de mest maleriske steder i verden.

Til den ene side er der udsigt til Lomboks Mount Rinjani – og på den anden Balis Mount Agung. Du er sikret en absolut enestående solopgang og solnedgang.

Tæt på den hvide sandstrand er der unikke muligheder for at snorkle i koralrev og opleve fisk i alle mulige farver. Det er perfekt for dig der elsker at svømme, dykke eller snorkle i vandtemperatur på 25-32°C.

Når du har fået nok af sand mellem tæerne, så er der også mulighed for at slappe af ved stedets pools. Alle fint arrangeret i natursten så du kan sidde og nyde en kold drik, mens du nyder solnedgangen over palmetræerne.

15 værelser i paradis

Du har mulighed for at bo i to typer værelser:

Signature Suites

Dette er mere en hytte end et værelse. Opdelt i to etager med kæmpe badeværelse og 30 kvm tagterrasse. Her kan du slappe af med yoga eller en lur i hængekøjen. Når natte falder på, kan du glæde dig til at sove i en kæmpe dobbeltseng med plads til at vende sig. Der er også en enkeltseng. Badeværelset er noget helt for sig selv. Her er både bruse- og karbad – og der er god plads, så ingen grund til at stå i kø ved vasken for at børste tænder. Der er naturligvis aircondition og varmt vand.

Hytten er på 70 kvm og kan rumme tre voksne, eller to voksne og to børn.

Deluxe

Et luksusværelse med plads til to voksne og et barn. Du kan slappe af på 20 kvm terrasse med en lille privat have til. Her er aircondition, varmt vand og et køleskab. Der er et lækkert badeværelse med brusebad.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Sunrise Resort Gili Air ★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden