INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Sudala Beach Resort Khao Lak ★★★

Khao Lak - Thailand

Hold ferie på det charmerende Sudala Beach Resort, der ligger blot et stenkast fra Khao Laks fantastiske sandstrande. Her kan du nyde din dyrebare ferietid i grønne og rolige omgivelser. 

In stock
Travel Code
TH-H-KK-65

Indkvartering

Med sin placering ved Khao Laks billedskønne sandstrand er Sudala Beach Resort Khao Lak en drøm for alle strandelskere. Hotellet har i alt 78 rummelige værelser fordelt på 54 Superior værelser med balkon i hovedbygningen og 24 private villaer. Alle værelserne har aircondition, satellit-tv og køleskab.

Nyd den tropiske atmosfære tæt på naturen og væk fra byens stress og jag. Resortet har to lækre pools inklusivt en børnepool, hvor du kan slappe af på en af de behagelige liggestole og nyde solens stråler. Nyd en afkølende dukkert, når du får det lidt for varmt.

På den anden side af en lille vej finder du resortets stemningsfulde restaurant, hvor du kan nyde din mad med den smukkeste udsigt over havet. Restauranten er især kendt for deres overdådige morgenmadsbuffet, som er inkluderet i opholdet.

Når du bor på Sudala Beach Resort kan du vælge mellem følgende værelsestyper:

Superior værelse – 47 m2, med plads til op til 3 voksne

Deluxe værelse (villa) – 45 m2, med plads til op til 3 voksne

Grand Deluxe (villa) – 53 m2, med plads til op til 3 voksne, eller 2 voksne og 2 børn.

Villaerne ligger tæt på poolen – og tilbyder desuden safety box, badekåbe, samt kaffe- og te faciliteter.

Resortet befinder sig cirka en times køresel fra Phukets internationale lufthavn, og er dermed en god base at have, når resten af øen skal udforskes.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Sudala Beach Resort Khao Lak ★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden