INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Uspolerede strande på Koh Lanta

Koh Lanta - Thailand

Tilbring en fantastisk ferie hvor I udforsker Koh Lantas hav af muligheder, alt imens I bor på et skønt resort hvor I har lommepenge inkluderet.

In stock
Travel Code
TH-STR-35

Det kan du glæde dig til

Rejs med til skønne Sydthailand, hvor I kan glæde jer til bredt udvalg af udflugtsmuligheder, drømmelignende bounty-strande og uspoleret naturområder.

Koh Lanta er en fantastisk destination, hvis man ønsker det mere fredelige Thailand. Her er et rigt antal muligheder og de mange strande byder alle på forskellige oplevelser. Tag på udflugt Koh Lanta Old Town, og slentrer gennem gaderne med små sjove huse og multikulturelle indbyggere, eller tilbring et par timer på en klassisk longtailbåd gennem mangroven, hvor I kan se masser af makak-aber, forskellige havfugle og blå krabber. Koh Lanta er også omgivet af små, små øer hvor I kan komme med på kajak eller snorkleture.

Bevæger I jer ned på sydsiden af øen, vil I opleve noget færre turister end der er på Klong Dao Beach, hvor I skal bo. Der er dog en grund til at Klong Dao Beach er den mest populære, med sit bløde sand, sit børnevenlige lave vand og herlige stemning med små butikker og restauranter som flugter langs hele den boulevardbrede sandstrand.  

I skal bo på Cha Da Lanta Beach Resort, som sagt er beliggende direkte på Koh Lantas hovedstrand. Resortet er perfekt for hele familien at holde ferie på, og har aktiviteter til alle aldre.

I rejsen får i inkluderet kr. 1500 pr. person som i frit kan benytte på resortets mange faciliteter og spisesteder.

Kort

Indkvartering

Cha Da Lanta Beach Resort ★★★★ er et stort og populært resort og nærmest indbegrebet af ferie i Thailand. Her bliver I bliver i mødt af venlig og hjælpsom service, alt imens i nyder godt af resortets mange faciliteter. Heriblandt Koh Lantas største pool område, med bar placeret midt i det kølige bassin, hvor i bl.a. kan gøre brug af jeres inkluderede lommepenge, og derfor ikke behøves frygte at pungen falder i vandet.

I skal bo i Silver Suite, hvor I kan være op til 4 personer, såfremt det er to voksne og to børn.

Vejr og klima

Vejr og klima

Bestil

Send rejseforespørgsel

Uspolerede strande på Koh Lanta
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Flyrejse til Phuket t/r
  • Alle skatter og afgifter på fly
  • Transfer fra lufthavn til hotel t/r
  • 12 overnatninger på Cha Da Lanta Beach Resort & Spa i Silver Suite
  • Morgenmad
  • 1500 i lommepenge pr. person som kan bruges som betaling af udgifter på hotellet. Fx minibar, poolbar og restauranter.

Tillæg:

  • Ekstra overnatninger i delt dobbeltværelse kr. 475 pr. person
  • Ekstra overnatninger i enkeltværelse kr. 950

Kontakt os for enkeltværelsespris og familierabatter.

Gå til toppen af siden