INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Sydthailand sommerferie eller efterårsferie

Skønne 4-stjernede hoteller direkte ved stranden

Rejs til Thailand og nyd det søde liv på det af vores gode 4-stjernede hoteller. Vælg imellem Beyond Karon Resort eller Beyond Kata Resort. Begge hoteller er direkte ved stranden på Phuket.

In stock
Travel Code
TH-STR-68-1

Det kan du glæde dig til

Forstil dig at du går en langsom tur langs en bred, hvid sandstrand i Thailands uimodståelige omgivelser. Barfodet går du igennem det varme sand. Himlen er blå og din hud er solkysset. Dette fantastiske scenarie kan blive en realitet på denne rejse, der går mod Phuket, hvor de langsomme og tilbagelænede dage venter på dig.

I skal vælge om I vil bo på skønne Kata strand eller ligeså skønne Karon strand.

Uanset hvilket hotel I vælger så har I stranden lige foran hotellet og I har byen i gåafstand.

*Vi anbefaler hurtigt tilmelding, da der er begrænset antal værelser ledige til disse priser.

Kort

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Du flyver fra Kastrup til Phuket med 1 flyskifte

Dag 2: Ankomst til Phuket

Du ankommer til lufthavnen i Phuket. Foran lufthavnen venter din privatchauffør på dig – helt klar til at transportere dig til dit hotel i Karon. Køreturen tager normalt en times tid og så er ferien godt igang.

Dag 3-13: Badeferie i Kata på Beyond Kata Resort for familier og par eller i Karon på Beyond Karon Resort - kun-for-voksne

Ferien er for alvor i gang, og de næste mange dage kan du bruge på lige det du har lyst til. En badeferie er ofte lig med solbadning i den tiltrængte varme, og svømmeture i det klare vand. Måske er det også på tide at få en lang, afslappende massage.

Karon gemmer også på en masse flotte seværdigheder og muligheder for udflugter. Gå ikke glip af områdets smukke templer, markeder og parker. Det er også her du finder den ikoniske Buddha skulptur, som kigger ud over Phuket fra et stort bjerg. Det bjergrige landskab garanterer også en masse panoramiske udsigter ud over bugterne og det smukke, blå hav.

Du kan benytte dig af tilbud om udflugter fra vores lokale samarbejdspartnere eller måske finder du selv på at tage på udflugter. Det kan du roligt gøre.

Dag 14: Hjemrejse

Dagen for din hjemrejse er kommet. Du bliver transporteret tilbage til Phuket lufthavn – endnu engang af en privatchauffør og  efter ankomst og indtjekning i Phuket lufthavn flyver du tilbage til Danmark med 1 flyskifte.

Dag 15: Hjemkomst

Du lander i Kastrup. Velkommen hjem.

Indkvartering

Beyond Karon Resort **** - kun-for-voksne

Glæd dig til en dejlig ferie på Beyond Resort Karon ★★★★+ , hvor du bor i et Deluxe Pool værelse. Her kan du nyde den smukke udsigt til havet fra din private terrasse. Herfra er der ikke langt til både stranden og poolen.Dit ophold er inklusiv morgenmad, som du får nede i resortets restaurant. Hotellet er kun for voksne. Der er mulighed for opgradering til Deluxe Seaview værelse med havudsigt mod tillæg. 

Beyond Kata Resort **** 

Nyd det hyggelige resort Beyond Kata Resort og den direkte adgang til stranden og tæt ved byen. Du bor i Deluxe værelse med alle faciliteter. Ophold er inklusiv morgenmad. Hvis du ønsker kan der opgraderes til Premier Deluxe værelse med havudsigt mod tillæg

Vejr og klima

Vejr og klima

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

2 personer. Dobbeltværelse

Fra 12.498,- DKK

3 personer. 3-sengsværelse

Fra 12.498,- DKK

4 personer. 4-sengsværelse

Fra 12.498,- DKK
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Flyrejse fra Kastrup til Phuket t/r med Qatar Airways eller THAI Airways
  • Afhentning i lufthavn og privat transport fra lufthavn til hotel og retur til lufthavnen
  • Dansk kontaktperson i Thailand og lokale turguider
  • 12 nætter på enten Beyond Kata Resort til solorejsende, par og familier eller Beyond Resort Karon kun-for-voksne
  • Deluxe værelse med daglig morgenmad

Tillæg: 

  • Opgrader værelse til havudsigt mod tillæg kr. 1000 per person (vælges efter I har indtaste navne i bestillings formular)

Rabat: 

  • Børn i alderen 2-11 år får rabat kr. 1500 når de bor I værelse med 2 fuldt betalende personer.

Gå til toppen af siden