INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Sydthailand og palmestrande

Strandferie i Thailand

Flyv direkte til Phuket med THAI Airways og nyd vinteren i Sydthailands skønne omgivelser på Phu Pano Resort. Glæd dig til at nyde de brede sandstrande og de billedskønne omgivelser i Krabi.

In stock
Travel Code
TH-STR-58

Det kan du glæde dig til

Sydthailands fantastiske paradisomgivelser kalder. Du flyver direkte til Phuket, hvorefter der venter dig et skønt 12-nætters ophold i Krabi. Krabi gemmer på smukke kalkstensklipper, smaragdgrønt hav og sunde koralrev, hvor områdets farverige fisk har hjemme. Krabi har også nogle eventyrlige, hvide sandstrande, samt frodige naturområder der huser et utal af livlige vandfald. Der er masser at give sig til på denne eventyrlige rejse - men lange, afslappende dage i solsengen eller på stranden er også en sikker vinder.

Du kan se frem til at flyve med THAI Airways, som er en direkte forbindelse mellem Kastrup og Phuket. Derudover er der sørget for privat transport mellem lufthavn og hotel, så du ikke skal tænke på det. Slutteligt kan du også nyde en dejlig morgenmad hver morgen.

Der er mulighed for opgradering af hotel og forlængelse af rejsen.

Kort

Dagsprogram

Dag 1:

Med feriehatten under armen og en pakket kuffert, flyver du fra Kastrup med kurs direkte mod Phuket lufthavn. Forplejning ombord på Thai Airrways er inkluderet. Solrige Sydthailand byder dig snart velkommen til det varme himmelstrøg og fantastiske omgivelser.

Dag 2:

Du ankommer til Phuket Lufthavn kl. 06:35 i lokal tid, hvor din chauffør står klar til at transportere dig og din baggage til dit hotel. Ved ankomst på dit hotel tjekker du ind, hvorefter du kan falde til ro og strække benene efter den lange flyvetur.

Dag 3-13:

Dagene nydes i Sydthailand. I har morgenmad inkluderet på jeres valgte hotel hver dag. Det er tid til at udforske Krabi eller resten af Phuket. Der er masser af muligheder for at komme på spændende udflugter - eller måske er det mere solsengen der kalder? Det er helt op til dig, hvordan din ferie skal nydes.

Dag 14:

Ferien er ved vejs ende og du bliver transporteret tilbage til lufthavnen, hvor du flyver direkte tilbage til Danmark.

Dag 15:

Hjemkomst til Kastrup lufthavn - forventet kl. 06.35. Vi håber, at du har haft en dejlig ferie og at vi kan hjælpe dig en anden god gang.

Indkvartering

På din rejse bor du på det skønne  Phu Pano Resort Krabi . Herfra kan du udforske Krabis mange, spændende muligheder. Det er muligt at opgradere til Avani Ao Nang Cliff Resort Krabi , hvor du bor på et lækkert værelse med havudsigt eller Centara Grand Beach Resort Villas Krabi . Du har morgenmad hver dag og privat transfer fra lufthavn til hotel med i din pakkerejse.

Vejr og klima

Vejr og klima

Bestil

Send rejseforespørgsel

Sydthailand og palmestrande
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Direkte fly/retur mellem Danmark og Phuket + forplejning ombord på flyet samt bagage (THAI Airways eller Singapore Airlines)
  • 12 nætter på Phu Pano Resort Krabi.
  • Daglig morgenmad
  • Lufthavns transfer

Tillæg:

  • Kan forlænges med 7 og 14 nætter
  • Opgrader til det 4-stjernede Avani Ao Nang Resort Krabi eller det 5-stjernede Centara Grand Beach Resort Villas Krabi.

Kontakt os for enkeltværelsespris og familierabatter.

Gå til toppen af siden