INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Strandferie ved Nusa Dua

Se frem til 2 ugers afslappet feriestemning ved Nusa Dua på Bali

Tag på en eksotisk strandferie på det 4-stjernede Swiss Belhotel Segara. Oplev Balis smukke omgivelser og kom helt ned i gear på stranden og ved hotellets lækre pool.

In stock
Travel Code
ID-STR-1

Det kan du glæde dig til

Bali kan noget helt særligt, når det kommer til strandferie og forkælelse. Overalt hvor du kommer, er der en afslappet feriestemning, og balinesernes venlige og smilende væremåde byder dig velkommen overalt. I Nusa Dua finder du mange lækre, luksusiøse hoteller, og med det store udbud af restauranter, butikker og spa’er der er lagt særlig vægt at give turisterne en dejlig afslappet og problemfri ferie.

Nusa Dua ligger bare en halv time fra det travle turistmekka omkring Kuta og de omkringliggende strande, men der er en verden til forskel her på Balis sydligste spids, der lægger land til omkring 20 internationale resorts. 

Det lokale liv, som ellers kendetegner Bali, findes ikke rigtigt her, men strandene er smukke, og standarden på hotellerne er høj. Et sikkert valg, hvis I først og fremmest drømmer om badeferie uden at skulle forholde jer til alt for meget andet.

Dagsprogram

Dag 1. Afrejse fra Danmark 
Du flyver fra Danmark til Bali. Der er flyskifte undervejs. 

 

Dag 2. Ankomst Bali 
Når du er landet på Bali, går du gennem paskontrol og samler din bagage op. I ankomsthallen venter din chauffør på dig, og du bliver kørt til hotellet i Nusa Dua, normalt en tur på mindre end en halv time.  

Du tjekker straks ind på hotellet, og i løbet af kort tid kan du sidde ved poolen med en kølig drink i glasset, være ude at svømme, ligge på en solstol, eller hvad der nu passer dig bedst.  

 

Dag 3-13. Strandferie på Bali 
Du nyder feriedagene med det, der passer dig bedst. Du kan vælge at nyde hotellets faciliteter, gå ture langs stranden, købe behandlinger i wellness- og spacentre, tage på opdagelse eller noget helt femte.  

I løbet af dagene er der inkluderet 2 heldagsudflugter. 

 

Heldagsudflugt til Ubud
Du bliver hentet på hotellet, og turen går op i højlandet til Ubud. Du besøger templet Tirta Empul i Tampaksiring, der er kendt for det hellige kildevand. Troende fra hele Bali valfarter til det smukke tempel, og måske er du heldig at overvære en ceremoni i templet. Derefter går turen til kongegravene i Gunung Kawi, der ligger spredt langs bredderne af Pakerisan-floden og stammer tilbage fra det 11. århundrede. Kong AnikWungsu og hans yndlingshustruer ligger begravet her omgivet af grønne rismarker.  

Efter en pause, hvor du kan købe frokost, går turen videre til risterasserne i Tegalagang, der regnes blandt de mest spektakulære rismarker på Bali. Her hører du om ris og risdyrkning. Sidste besøg er i træskærer-landsbyen ved Ubud, hvor du både får mulighed for at se det smukke håndværk udført, men også at købe noget med hjem, hvis du har lyst.  

Du er tilbage på hotellet sidst på dagen.  

 

Heldagsudflugt til Kintamani Højland og Batur Vulkan 
Du bliver hentet på hotellet, og turen går til Kintamani Højland. Du kører gennem det eksotiske landskab og spændende småbyer med dagligdagsscenerier som fx smukt klædte kvinder på vej til templet med offergaver, krydderier, der er lagt til tørre i vejkanten, eller en vandbøffel, der ligger i et vandhul. Vel fremme i højlandet er der en udsigt til den koniske vulkan Batur 

Derefter besøger vi en krydderi- og kaffeplantage, hvor bl.a. verdens dyreste og mest eksklusive kaffe, Luwak kaffe, produceres. Inde på plantagen hører du om dyrkning af kaffe og krydderier, og du kan få smagsprøver af mange forskellige kaffetyper.  

Dagens oplevelser rundes af i den traditionelle landsby Penglipuran. Her lever beboerne stadig i overensstemmelse med traditionerne, og du får et indblik i det traditionelle balinesiske liv på landet. 

Du er tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen.

Dag 14 - 15. Hjemrejse
Efter morgenmaden tjekker du ud og bliver kørt til lufthavnen, så det passer med dit fly. Du flyver fra Bali til København med flyskifte undervejs.

Indkvartering

Du bor på det skønne 4-stjernede Swiss-Belhotel Segara, som ligger i den sydlige del af Nusa Dua. Hotellet ligger ca. 2 km fra Geger-stranden og ca. 3 km fra Nusa Dua-stranden. Hotellet har restaurant, bar, lounge, café, 2 poolområder samt spa-afdeling, der kan benyttes mod separat betaling. Hotellet formidler også vandsportsaktiviteter.

Hotellets værelser er moderne indrettet og har toiletartikler, hårtørrer, aircondition, sikkerhedsboks, minibar/køleskab, kaffe- og tefaciliteter, wi-fi samt kabeltv.

Vejr og klima

Vejr og klima

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

1 person. Enkeltværelse

Fra 11.898,- DKK

2 personer. Dobbeltværelse

Fra 9.998,- DKK
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer: 

  • Flyrejse København - Bali med flyskift t/r 
  • Alle skatter og afgifter på fly 
  • Måltider og drikkevarer ombord på flyene 
  • Transport fra lufthavn til hotel t/r 
  • Velkomstmøde  
  • 12 nætter på Swiss-Belhotel Segara  
  • Daglig morgenmad 
  • 1 middag 
  • 2 heldagsudflugter med lokal engelsktalende guide. 

Gå til toppen af siden

Loading...