INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Strandferie ved Nusa Dua

Se frem til 2 ugers afslappet feriestemning ved Nusa Dua på Bali

Tag på en eksotisk strandferie på det 5-stjernede INAYA Putri Bali Resort. Oplev Balis smukke omgivelser og kom helt ned i gear på stranden og ved hotellets lækre pool.

In stock
Travel Code
ID-STR-1

Det kan du glæde dig til

Bali kan noget helt særligt, når det kommer til strandferie og forkælelse. Overalt hvor du kommer, er der en afslappet feriestemning, og balinesernes venlige og smilende væremåde byder dig velkommen overalt. I Nusa Dua finder du mange lækre, luksusiøse hoteller, og med det store udbud af restauranter, butikker og spa’er der er lagt særlig vægt at give turisterne en dejlig afslappet og problemfri ferie.

Nusa Dua ligger bare en halv time fra det travle turistmekka omkring Kuta og de omkringliggende strande, men der er en verden til forskel her på Balis sydligste spids, der lægger land til omkring 20 internationale resorts. I Nusa Dua er opbygget som et turistparadis med udlukkende 4- og 5-stjernede hoteller langs de smukke strande. Når du vil opleve det lokale liv med hindutempler og ofringsceremonier, rismarker, skønne markeder og småbutikker, som ellers kendetegner Bali, skal du på udflugt. Nusa Dua og INAYA Putri Bali er et sikkert valg, hvis du først og fremmest drømmer om badeferie uden at skulle forholde dig til alt for meget andet.

Kort

Dagsprogram

Dag 1. Afrejse fra Danmark 
Du flyver fra Danmark til Bali. Der er flyskifte undervejs. 

 

Dag 2. Ankomst Bali 
Når du er landet på Bali, går du gennem paskontrol og samler din bagage op. I ankomsthallen venter din chauffør på dig, og du bliver kørt til hotellet i Nusa Dua, normalt en tur på mindre end en halv time.  

Du tjekker straks ind på INAYA Putri Bali Resort og i løbet af kort tid kan du sidde ved poolen med en kølig drink i glasset, være ude at svømme, ligge på en solstol, eller hvad der nu passer dig bedst.  

Resortet tilbyder alt det, der hurtigt kan få dig ned i gear og skabe et afslappet pusterum fra en travl hverdag hjemme.

 

Dag 3-13. Strandferie på Bali 
Du nyder feriedagene med det, der passer dig bedst. Du kan vælge at nyde hotellets faciliteter, dase ved swimmingpool, gå ture langs stranden, købe behandlinger i wellness- og spacentret Inaya Dewi Spa, tage på opdagelse eller noget helt femte.  

Der er inkluderet en lækker middag i opholdet, og du aftaler med receptionen, hvornår du gerne vil have middagen. 

I løbet af dagene er der inkluderet 2 heldagsudflugter, som er beskrevet herunder. (Ved ankomst til Bali får du at vide, hvilke dage turene finder sted.)

 

Heldagsudflugt til Ubud
Du bliver hentet på hotellet, og turen går op i højlandet til Ubud. Du besøger templet Tirta Empul i Tampaksiring, der er kendt for det hellige kildevand. Troende fra hele Bali valfarter til det smukke tempel, og måske er du heldig at overvære en ceremoni i templet. Derefter går turen til kongegravene i Gunung Kawi, der ligger spredt langs bredderne af Pakerisan-floden og stammer tilbage fra det 11. århundrede. Kong AnikWungsu og hans yndlingshustruer ligger begravet her omgivet af grønne rismarker.  

Efter en pause, hvor du kan købe frokost, går turen videre til risterasserne i Tegalagang, der regnes blandt de mest spektakulære rismarker på Bali. Her hører du om ris og risdyrkning. Sidste besøg er i træskærer-landsbyen ved Ubud, hvor du både får mulighed for at se det smukke håndværk udført, men også at købe noget med hjem, hvis du har lyst.  

Du er tilbage på hotellet sidst på dagen.  

 

Heldagsudflugt til Kintamani Højland og Batur Vulkan 
Du bliver hentet på hotellet, og turen går til Kintamani Højland. Du kører gennem det eksotiske landskab og spændende småbyer med dagligdagsscenerier som fx smukt klædte kvinder på vej til templet med offergaver, krydderier, der er lagt til tørre i vejkanten, eller en vandbøffel, der ligger i et vandhul. Vel fremme i højlandet er der en udsigt til den koniske vulkan Batur 

Derefter besøger vi en krydderi- og kaffeplantage, hvor bl.a. verdens dyreste og mest eksklusive kaffe, Luwak kaffe, produceres. Inde på plantagen hører du om dyrkning af kaffe og krydderier, og du kan få smagsprøver af mange forskellige kaffetyper.  

Dagens oplevelser rundes af i den traditionelle landsby Penglipuran. Her lever beboerne stadig i overensstemmelse med traditionerne, og du får et indblik i det traditionelle balinesiske liv på landet. 

Du er tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen.

 

Dag 14 - 15. Hjemrejse
Efter morgenmaden tjekker du ud og bliver kørt til lufthavnen, så det passer med dit fly. Du flyver fra Bali til København med flyskifte undervejs.

Indkvartering

Det 5-stjernede INAYA Putri Bali Resort ligger direkte på stranden og er omgivet af en skøn tropisk have med både høje palmetræer og mere skyggefulde træer. Resortet INAYA Putri Bali er designet med en balinesisk landsby i tankerne, og udsmykningen bl.a. a smukke lokale træskærerier med et moderne tvist. . Der er skønne swimmingpools, hvoraf især en står ud som noget særligt: den er bygget som infinity pool i etager! Der er flere restauranter og barer, som tilbyder både det lokale og det internationale køkken. Personalet er smilende og imødekommende og står parat til at hjælpe dig.

Resortet tilbyder skønne store værelser: Deluxe Room på 48 m² og Deluxe Pool Access Room på 51 m², der har direkte adgang til swimmingpoolen fra terrassen. De veludstyrede værelser er indrettet i moderne, næsten minimalistisk balinesisk stil. Alle værelser har AC, fladskærms-tv med satellitkanaler, sikkerhedsboks, skrivebord og opholdsområde samt terrasse eller balkon med stole og bord. Der er desuden 1 x gratis minibar med alkoholfrie drikkevarer samt kaffe- og tefaciliteter. Badeværelset har både regnbruser og badekar, hårtørrer, tøfler og lækre toiletartikler. Der er også gratis wifi.

Vejr og klima

Vejr og klima

Bestil

Send rejseforespørgsel

Strandferie ved Nusa Dua
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer: 

  • Flyrejse København - Bali med flyskift t/r 
  • Alle skatter og afgifter på fly 
  • Måltider og drikkevarer ombord på flyene 
  • Transport fra lufthavn til hotel t/r 
  • Velkomstmøde  
  • 12 nætter på 5-stjernede INAYA Putri Bali Resort
  • Daglig morgenmad 
  • 1 middag 
  • 2 heldagsudflugter med lokal engelsktalende guide. 

Gå til toppen af siden