INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Sol, sand og strand ved Sanur

2 ugers ferie direkte på Sanur stranden på Bali

Oplev en skøn badeferie og bo på Prama Sanur Beach Hotel direkte på Sanur stranden i det eksotiske ferieparadis Bali. Der er et væld af muligheder for vandsport, yoga, tennis, spabehandlinger eller udflugter til fx Ubud.

In stock
Travel Code
ID-STR-16

Det kan du glæde dig til

Sanur er både en af Balis ubetinget mest hyggelige strandbyer med en superhyggelig stemning, og det er også en af Balis allerdejligste sandstrande med roligt og sikkert badevand. Her er et stort udbud af restauranter, caféer, butikker og lokale markeder - tilligemed smukke hindu-templer - indenfor gåafstand af hotellet. I byen er der i løbet af dagen masser af aktivetet i handelsgaderne, der er et væld af caféer og restauranter, hvor du kan sidde og nyde mennesker og livet passere forbi. Når mørket falder på liver byen om muligt endnu mere op, mens der langs den lange promenadesti langs vandet falder mere ro på, og der indfinder sig en hyggelig stemning, når lysene tændes i hyggelige restauranter og duften af lækker mad fylder aftenluften.

Prama Sanur Beach Resort ligger direkte på den fine strand, og ønsker du en ferie med afslapning, forkælelse og vandsport, behøver du ikke bevæge dig væk fra hotellet. Resortet har alle de faciliteter, der skal til for at skabe en fantastisk strandferie. Der er flere swimmingpools, et vandsportscenter, beachvolley, cykel til udlejning, samt selvfølgelig flere restauranter og barer. Desuden er der et dejligt spa- og wellnesscenter, som tilbyder fx yoga og kropsbehandlinger. 

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Du flyver fra Danmark til Bali. Der er flyskifte undervejs.

  

Dag 2: Ankomst Bali

Når du er landet på Bali, går du gennem paskontrol og samler din bagage op. I ankomsthallen venter din chauffør på dig, og du bliver kørt til det 4-stjernede hotel Prama Sanur Beach Resort.

Du bor her de kommende 12 nætter.

  

Dag 3-13: Strandferie på Bali

Du nyder feriedagene med det der passer dig bedst. Du kan vælge at nyde hotellets faciliteter, gå ture langs stranden, købe behandlinger i wellness- og spacentre, tage på opdagelse eller noget helt femte.

Under opholdet er der inkluderet en middag på en af hotellets restauranter. 

Udover den gode beliggenhed kan hotellet byde på en lang række aktiviteter som:
- Undervisning i kitesurfing, yoga og meget andet
- 2 store pool områder med specielt børneområde

I løbet af dagene er der inkluderet 2 heldagsudflugter, som er beskrevet herunder:

Heldagsudflugt til Ubud

Du bliver hentet på hotellet og turen går op i højlandet til Ubud. Du besøger templet Tirta Empul i Tampaksiring, der er kendt for det hellige kildevand. Troende fra hele Bali valfarter til det smukke tempel, og du måske er du heldig at overvære en ceremoni i templet. Derefter går turen til kongegravene i Gunung Kawi, der ligger spredt langs bredderne af Pakerisan floden stammer tilbage fra det 11. århundrede. Kong AnikWungsu og hans yndlingshustruer ligger begravet her omgivet af grønne rismarker.

Efter en pause, hvor du kan købe frokost, går turen videre til risterasserne i Tegalagang, der regnes blandt de mest spektakulære rismarker på Bali. Her hører du om ris og risdyrkning. Sidste besøg er i træskærer-landsbyen ved Ubud, hvor du både får mulighed for at se det smukke håndværk udført, men også at købe noget med hjem, hvis du har lyst.

Du er tilbage på hotellet sidst på dagen.

 

Heldagsudflugt til Kintamani Højland og Batur Vulkan

Du bliver hentet på hotellet og turen går til Kintamani Højland. Turen går gennem det eksotiske landskab og spændende småbyer med dagligdagsscenerier som fx  smukt klædte kvinder på vej til templet med offergaver, krydderier der er lagt til tørre i vejkanten eller en vandbøffel der ligger i et vandhul. Vel fremme i højlandet er der en udsigt til den koniske vulkan Batur.

Derefter besøger vi en krydderi- og kaffeplantage, hvor bl.a. den verdens dyreste og mest eksklusive kaffe, Luwak kaffe, produceres. Inde på plantagen hører du om dyrkning af kaffe og krydderier, og du kan få smagsprøver af mange forskellige kaffetyper.

Dagens oplevelser rundes af i den traditionelle landsby Penglipuran. Her lever beboerne stadig i overensstemmelse med traditionerne, og du får et indblik i det traditionelle balinesiske liv på landet.

Du er tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen.

 

Dag 14 - 15: Hjemrejse

Efter morgenmaden tjekker du ud, og bliver kørt til lufthavnen, så det passer med dit fly. Du flyver fra Bali til København med flyskift undervejs.

Indkvartering

Det 4-stjernede Prama Sanur Beach Hotel har den bedste beliggenhed direkte på stranden, der er bred og uden koralrev.

Hotellet har to swimmingpools, to tennisbaner, fitnesscenter samt flere restauranter med forskellige menukort samt bar. Aktivitetscenteret tilbyder vandsport som fxkitesurfing (mod særskilt betaling).

Værelserne er moderne indrettet med balinesisk udsmykning og har AC, tv, telefon, kaffe- og tefaciliteter, minibar, sikkerhedsbox samt hårtørrer.
Alle værelser har balkon.

Vejr og klima

Vejr og klima

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

1 person. Enkeltværelse

Fra 15.998,- DKK

2 personer. Dobbeltværelse

Fra 11.998,- DKK
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Flyrejse København - Bali med flyskift t/r
  • Alle skatter og afgifter på fly
  • Måltider og drikkevarer ombord på flyene
  • Transport fra lufthavn til hotel t/r
  • Velkomstmøde
  • 12 nætter på 4-stjernede Prama Sanur Beach Resort
  • Daglig morgenmad
  • 1 middag
  • 2 heldagsudflugter med lokal engelsktalende guide

Gå til toppen af siden

Loading...