INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Romantik og strandferie kun for voksne

Strandferie i Thailand

Pak kufferten og tag med til Beyond Resort Khao Lak. Det lækre strandhotel er kun er for voksne. Her kan du og din partner komme helt ned i gear, og nyde de romantiske omgivelser i ren luksus.

In stock
Travel Code
TH-STR-64

Det kan du glæde dig til

Du kan glæde dig til en afslappende ferie i eksotiske omgivelser, som Khao Lak huser. Her der lagt op til romantik og kvalitetstid på allerbedste vis. Resortet er kun for voksne, så dette er den perfekte rejse til dig, der drømmer om et getaway med din partner.

Se frem til den kridhvide sandstrand der forkæler dine tæer, og det klare vand der er lige til at hoppe på hovedet i når som helst. Når du holder ferie under de svajende palmer glemmer du alt om deadlines og planer – bare du husker hvad datoen på din flybillet hjem er.

Kort

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra Danmark – ferien er begyndt

Rejsen starter i Kastrup, hvor du med THAI Airways flyver direkte mod Thailand og landets eksotiske omgivelser. Lad ferien begynde!

Dag 2: Ankomst til Phuket lufthavn

Du ankommer i Phuket Lufthavn efter din flyrejse, og næste stop på rejsen er dit hotel, hvor ferien skal udfolde sig. Din privat chauffør venter på dig i lufthavnen – klar til at transportere dig til Khao Lak. Det er en køretur på cirka 1,5 time. Det giver dig lige tid til at slappe af oven på den lange flyvetur. Når du ankommer til dit hotel, kan ferien for alvor begynde, og du kan nu finde dig godt til rette, pakke badetøjet ud og måske starte ferien med et dyp i poolen.

Dag 3-13: Udforsk Khao Laks bounty strande

Nu er dagene til fri disposition, og du kan lave lige det du har lyst til. Khao Lak er kendt for at huse nogle af landets mest formidable nationalparker, og der er masser af muligheder for at kombinere din badeferie med spændende oplevelser og udflugter i området. Måske drømmer du om at besøge et elefantreservat i Khao Sok, undersøge livet under havets overflade på en snorkel tur eller noget helt tredje.

Det er din ferie, og er din drømmeferie at ligge vandret i en lækker solseng og nyde den thailandske varme, så gør du det. En af de skønne ting ved at holde ferie på et resort er, at du har alt hvad du har brug for på ét og samme sted. En massage, en tallerken fried rice, en kold øl – dit hotel står klar til at forkæle dig på allerbedste vis på din ferie.

Dag 14: Hjemrejse

Efter en skøn og afslappende ferie i Khao Lak, er det nu tid til at vende snuden hjem mod Danmark. Du bliver hentet på dit hotel af en privat chauffør, som kører dig tilbage til Phuket lufthavn. Turen tager igen cirka 1,5 timer. Du flyver direkte tilbage til Kastrup med THAI Airways.

Dag 15: Hjemkomst

Du er i Kastrup kl. 06.35.

Indkvartering

Denne dejlige ferie udfolder sig på Beyond Resort Khao Lak ★★★★ , som er et lækkert hotel kun for voksne. Der er derfor lagt op til romantik i den tropiske atmosfære.

Vejr og klima

Vejr og klima

Bestil

Send rejseforespørgsel

Romantik og strandferie kun for voksne
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Direkte flyrejser fra Kastrup til Phuket t/r – afrejse hver fredag kl 13.50, hjemkomt kl 06.35
  • 12 overnatninger på Beyond Resort Khao Lak
  • Daglig morgenmad
  • Privat transfer fra lufthavn til hotel t/r

Tillæg:

  • Mulighed for at forlænge med 7 eller 14 ekstra dage
  • Mulighed for at opgradere til business class. kr 12000,- per person
  • Mulighed for at forlænge med 7 dage på Phuket

Gå til toppen af siden