INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Phukets og Krabis smukke strande

Strandferie i Thailand

Tag med på en vaskeægte paradisferie, der kombinerer Phukets ikoniske strande og Krabis afvekslende natur. Bo på Orchidacea Resort ved Kata stranden og Krabi Thai Village i Ao Nang, Krabi.

In stock
Travel Code
TH-STR-7

Det kan du glæde dig til

Denne skønne rejse går til to af Thailands mest populære ferieområder, og du kan glæde dig til at nyde to ugers uforglemmelige oplevelser med dine kære blandt smuk natur, skønne strande og fine hoteller.

Efter en behagelig flyvetur med god forplejning lander I i lufthavnen på Thailands største ø Phuket. Allerede når I træder ud af flyet, kan I mærke Thailands fantastiske klima tage godt imod jer og skyde ferien godt i gang. I bliver herefter mødt af den lokale chauffør, der skal tage jer i en privat transfer til hotellet Orchidacea Resort Kata, hvor I tilbringer de første 6 nætter af ferien.
I løbet af jeres tid på Phuket kan I nyde godt af øens gode shopping-muligheder, livlige byliv, fantastiske strande og kulinariske oplevelser. Phuket byder desuden også på fantastiske strande og smukke udsigter til grønklædte kalkstensklipper. Et perfekt ferieområde for hele familien.

Efter en lille uges tid på Phuket går turen videre til fastlandet. Endnu engang er det en privat transfer, der sikkert fører jer videre til feriens næste hotel: Krabi Thai Cha-Da Village Resort. Krabi er en skøn provins øst for Phuket, hvor badebyen Ao Nang og dens fantastiske omgivelser venter på jer. Udover de skønne strande er noget helt særlig ved Krabi også muligheden for faktisk at komme hurtigt væk fra strand- og bymiljøet. Områderne omkring Ao Nang byder på nogle af de smukkeste og mest afvekslende i hele Thailand, og I kan opleve de mest fantastiske naturfænomener som mangroven i longtailbåd, varme kilder i junglen eller vildt dyreliv.

Både Phuket og Krabi byder altså på uforglemmelige oplevelser af hver sin slags. Fælles for de to destinationer er dog deres fantastiske bounty-strande med pulverfint sand og turkisblåt hav. Får du lyst til at pifte badeferien op, er det begge steder også muligt at booke diverse aktiviteter som fx udflugter med mulighed for at snorkle, dykke, sejle havkajak, eller udforske junglen.

Kombinationen af disse to skønne lokationer er altså perfekt for dig, som elsker at ligge på en solseng, men gerne vil have masser af muligheder for sjov afveksling.

Kort

Dagsprogram

Dag 1. Afrejse fra Danmark
Du rejser fra valgte lufthavn i Danmark. Som standard flyver du fra Kastrup Lufthavn, hvor flyveren har afgang mod Doha kl. 21.40. 

Dag 2. Ankomst til Phuket
Efter en mellemlanding i Qatars hovedstad Doha fortsætter flyveturen mod Thailand, hvor du lander i Phukets lufthavn først på aftenen. En lokal chauffør venter på dig i ankomsthallen, og i din egen private transfer bliver du kørt direkte til det skønne hotel Orchidacea Resort Kata. Køreturen tager ca. 45-60 minutter, hvor du undervejs kan nyde de smukke omgivelser. Efter ankomst til resortet, bliver du indlogeret på det dit værelse, og kan ro og mag pakke ud og nyde en god nats søvn, inden feriefornøjelserne for alvor begynder i morgen. 

Dag 3-8. Fantastiske Phuket
Så er ferien for alvor skudt igang. De første 7 dage har du base på skønt familiehotel på Phuket i byen Kata, der er ganske tæt på en af absolut bedste strande på hele Phuket. Her kan du bruge dagene på at kaste dig i bølgerne, slappe af på strandbredden eller prøve kræfter med forskellige vandaktiviteter som fx paddleboards eller vandscooter. Du kan også bruge tiden på hotellets eget område, der bl.a. byder på et fint poolområde med både børnepool, jacuzzi og poolbar. 
Udover strand, pool og dejlige hotelfaciliteter byder opholdet på Phuket også på massevis af muligheder for at udforske livet under havets overflade med de fantastiske muligheder for dykning og snorkling. 

Dag 8-13. Eventyrlige Krabi
Efter 6 nætter på Phuket flyttes eventyret ind på fastlandet. Endnu engang afhentes du af en privat transfer, der kører dig og dine medrejsende den ca. 3,5 timer lange tur mod skønne Krabi. Turen går gennem smukke landskaber og indeholder de pauser, I har brug for undervejs.
Krabi venter på dig med sine skønne strande, vilde natur og uendelige muligheder for oplevelser. Du kan eksempelvis tage på udflugt med de thailandske longtailbåde gennem mangroveskove og spejde efter vildt dyreliv. Du kan også tage på jungleture, bade i varme kilder, gå på opdagelse i vilde naturparker eller dykke ned i historien med besøg ved gamle templer. Glem heller ikke at smage på alle de lokale specialiteter, der tilberedes med et godt miks af asiatiske krydderier og specielle teknikker.

Dag 14. Afrejse fra Phuket
Du har det meste af dagen til at suge det sidste af Thailand til dig, inden turen går tilbage til Danmark. Du hentes af den private transfer, der tager dig til lufthavnen i Phuket, hvor aftenflyet venter på dig.

Dag 15. Hjemkomst til Danmark
Efter en mellemlanding i Doha ankommer du kl. 06.20 i Kastrup lufthavn.

Indkvartering

På denne rejse indkvarteres du på to forskellige hoteller i henholdsvis Phuket og Krabi. Hotellerne er 3- og 4-stjernede og byder på alle de faciliteter og muligheder, du har brug for til at skabe rammerne for den perfekte strand- og familieferie. Læs mere om de to hoteller nedenfor. 

 • Orchidacea Resort Kata ★★★
  De første 6 nætter bliver du indlogeret i et Deluxe værelse med havudsigt på Orchidacea Resort Kata ★★★ , der er skønt beliggende tæt ved en af de flotteste strande på hele Phuket. Her vil du og dine medrejsende blive modtaget af et hjerteligt personale og en vidunderlig service. Resortet har 2 poolområder, fitness, aftenunderholdning og deres egen turbutik. Resortet er beliggende op ad en skråning, og er derfor ikke egnet til gangbesværede, men henvender sig til dig, der elsker en god udsigt.

  

 • Krabi Thai Cha-Da Village Resort★★★★
  De sidste 6 nætter indkvarteres du på et Grand Executive værelse på det fantastiske, 4-stjernede Cha-Da Krabi Thai Village Resort ★★★★ , der ligger blot 10 minutters gang fra centrum og stranden i Ao Nang. Hotellet er stilfuldt, og værelserne store, mens faciliteter som poolområde, spaafdeling, fitness, restauranter og caféer er helt i top. Resortet er tilmed omringet af frodig, tropisk natur, der nærmest kalder på eventyr. Resortet er perfekt til familier, som vil nyde godt af områdets skønne strandområder samt de mange muligheder for udflugter og aktiviteter.

Transport

På denne rejse flyver du tur/retur med Qatar Airways. Turen er inkl. håndbagage, 25 kg indtjekket bagage samt forplejning ombord. Det er muligt at opgradere din flyrejse til Business Class.

Udrejse: Kastrup via Doha til Phuket

- København kl. 21.40 – Doha kl. 05.55

- Doha kl. 07.55 – Phuket kl. 18.30


Hjemrejse: Phuket via Doha til Kastrup

- Phuket kl. 19.40 – Doha kl. 23.05

- Doha kl. 01.35 – København, kl. 06.20

Vejr og klima

Vejr og klima

Bestil

Send rejseforespørgsel

Phukets og Krabis smukke strande
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer
Prisen inkluderer:
 • Flyrejse fra København til Phuket tur/retur
 • Alle skatter og afgifter på fly
 • 30 kg bagage og forplejning ombord
 • Transfer t/r fra lufthavn, samt imellem hoteller
 • 6 nætter på Orchidcaea Resort på Phuket i deluxe værelse med havudsigt og morgenmad
 • 6 nætter på Krabi Thai Cha-Da Village Resort i Grand Executive værelse med morgenmad

Rabat:

 • Børnerabat 2-11 år: 1500 kr.

Tilkøb:

 • Opgradering til business class: fra 9000 kr.

Gå til toppen af siden