INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Phukets betagende beliggenhed

Strandferie i Thailand

Diamond Cliff Resort Phuket er et af vores bedste value-for-money hoteller i Thailand. Her får I høj standard, lækre værelser og mulighed for by i det omfang I selv ønsker.

In stock
Travel Code
TH-STR-4

Det kan du glæde dig til

Diamond Cliff Resort byder velkommen til en autentisk og luksuriøst Thailands oplevelse. Med sin fantastiske beliggenhed er i garanteret en panoramisk udsigt over Andamanhavet. Resortet er placeret tæt på både by og strand, og giver de perfekte omgivelser til en afslappende og romantisk ferie.

Ps. Husk at hente frugten i frugt-boden.

Kort

Indkvartering

Diamond Cliff Resort ligger op ad skråningen og byder på fantastisk havudsigt fra resortet og fra mange af værelserne. Her er I 10 minutters gang fra sandstrand og Patong by som I kan opsøge som I ønsker det, men vælger I at blive på hotellet forstår vi jer godt.

Her er alt hvad I har brug for til en dejlig ferie: 3 pool-områder, fitness, spa, tennisbaner, mange restauranter og barer, kids-club hus hvis I rejser med børn, mulighed for booking af ture og rigtig god service. Gode værelser til både par og familier. Fra de flotte Super-Deluxe værelser til den lækreste pool-villa med 2 soveværelser - så måske et godt bud når I er flere generationer der rejser afsted sammen.

Vejr og klima

Vejr og klima

Bestil

Send rejseforespørgsel

Phukets betagende beliggenhed
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

I rejsen er inkluderet:

  • Flyrejse København - Phuket t/r med Qatar Airways via Doha eller med Thai Airways (via Bangkok) til Phuket inklusiv mad og drikkevarer på flyrejsen samt håndbagage og indtjekket bagage
  • 12 nætter på Diamond Cliff Resort i super deluxe værelse
  • Morgenmad alle dage
  • Privat transport kun for jer fra lufthavn til hotel tur/retur er inkluderet


Børn under 12 år rejser fra kr. 6.598 sammen med 2 voksne. Skriv eller ring til os og så sammensat den helt rigtige pakke til familien. 

En populær kombination er 3 dage i Dubai med storbyoplevelser, ørkensafari med meget mere inden turen fortsætter til skønne Thailand. Det er også muligt at kombinere med blandt andet Phi Phi, Krabi, Khao Lak, Koh Lanta, Koh Yao eller andet - kontakt os for muligheder.

Kombiner med Dubai mod tillæg kr. 1000 per person i delt dobbeltværelse. Så får I 3 nætter i Dubai på Atana Hotel ell. Hampton by Hilton Dubai og 9 nætter på Phuket.

Gå til toppen af siden