INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Paradisøen Koh Lanta

Strandferie i Thailand

Rejs til Koh Lanta og nyd øens bountystrande og smukke natur. Bo på det 4-stjernede, Adult Only-resort, Twin Lotus, hvor du kan nyde den afslappende badeferie og udforsk øens fredelige omgivelser.

In stock
Travel Code
TH-STR-70

Det kan du glæde dig til

Glæd dig til at komme helt ned i gear på en af Thailands smukkeste ferieøer, Koh Lanta. Her venter der nemlig ultimativ afslapning i de fortryllende, sydthailandske omgivelser. Kombiner din daseferie med spændende eventyr i form af øhop og andre udflugter.

Koh Lanta er kendt for sin tilbagelænede atmosfære, og du glemmer med garanti tid og sted, når først du har smidt skoene og overgivet dig til barfodslivet. Øen gemmer på smukke, brede sandstrande og palmer så langt øjet rækker.

Dagsprogram

Dag 1:

En tiltrængt ferie står for døren, og det er tid til afgang. Du flyver med THAI Airways og dermed med en direkte rute fra Kastrup til Phuket.

Dag 2:

Du ankommer til Phuket lufthavn ca. kl. 06:35, lokal tid. Din chauffør står klar ved ankomsthallen til at tage dig med til dit hotel på Koh Lanta. Når du ankommer til dit hotel, kan du finde dig godt til rette, og udforske hotellet. Måske trænger du til at strække benene på en gåtur langs stranden eller måske presser trætheden efter flyrejsen sig på, så du hellere vil smide dig på sengen eller i en solseng. Din ferie er for alvor startet, og du bestemmer helt selv hvad tiden skal gå med.

Dag 3-13:

De næste mange dage står til fri afbenyttelse. Du kan slappe af og nyde Koh Lantas fantastisk smukke omgivelser, svømme i det dejlige vand og læse en god bog i skyggen af de svajende palmer. Du har her en oplagt mulighed for at koble fuldstændig af, hvad end du rejser på egen hånd eller har selskab af familie, venner eller en partner. Nyd dit eget eller hinandens gode selskab, og kreer nogle uforglemmelige minder. Tag billeder, lev i nuet og indånd den rene luft på dit ø-eventyr.

Søger du spændende oplevelser og udflugter? Koh Lanta og området omkring er meget mere end daseferiepotentialer. Du kan fx begive dig ud på vandet i kajak og udforske de lokale grotter. På den måde kan du opleve den uberørte natur helt tæt på. Besøg fyrtårnet i Mu Koh Lanta Nationalpark, hvor du får en smuk udsigt. Du kan også tage på en vandretur til junglen, hvor du kan finde opsøge Khlong Jark vandfaldet og en flagermusgrotte.

Når du nu er i Thailand, må du heller ikke gå glip af det smukke udsyn der udspiller sig under vandets overflade. Her har farverige fisk sin daglige gang mellem unikke koraller, som du kan udforske direkte fra stranden med snorkel og dykkerbriller.

Du kan også nyde dagene med massage, yoga og en smagfuld drink på stranden, imens du ser solen gå ned. En smuk solnedgang er som balsam for sjælen.

Dag 14:

Ferien er ved at være slut, og det er tid til at vende snuden hjemad. Du bliver transporteret tilbage til Phuket Lufthavn af en privatchauffør. Din flyrejse tilbage til Danmark er igen med THAI Airways og uden mellemlandinger.

Dag 15:

Du ankommer til Kastrup Lufthavn ca. kl. 06.35 i dansk tid. Vi håber, at din ferie levede op til alle forventninger – og vi håber, at vi kan hjælpe dig med at komme på eventyr en anden god gang.

Indkvartering

På denne vidunderlige ferie til Koh Lanta, har du base på Twin Lotus**** , som er et skønt strandresort kun for voksne. Så er der for alvor lagt op til afslapning og gode stunder.

Vejr og klima

Vejr og klima

Bestil

Send rejseforespørgsel

Paradisøen Koh Lanta
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Direkte fly/retur mellem Danmark og Phuket + forplejning ombord på flyet.
  • Indtjekket bagage
  • 12 nætter på Twin Lotus Koh Lanta
  • Daglig morgenmad
  • Lufthavns transfer

Tillæg:

  • Kan forlænges med 7 og 14 nætter

Kontakt os for enkeltværelsespris og familierabatter.

Gå til toppen af siden