INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Komandoo Island - skønt resort kun for voksne

Strandferie på Maldiverne

Komandoo Island er det perfekte hideaway for voksne. Her er kun gæster over 18 år, og der er kælet for detaljerne så I kan nyde den perfekte voksenferie i lækre omgivelser. Det bliver ikke meget bedre.

In stock
Travel Code
MV-STR-3

Det kan du glæde dig til

Tag med på en fantastisk ferie, hvor I kan opleve Maldivernes skønhed på det charmerende voksenresort Komandoo Island Resort. Resortets romantiske hytter, den kridhvide sandstrand der omkranser øen og det krystalblå vand lader dig komme helt ned i gear, så du kan slippe hverdagens stress fuldsændig. Du kan supplere afslapningen med dykning, snorkling og wellness og på den måde få mest muligt ud af Maldivernes charme. Konceptet for Komandoo Island er, at du holder ferie på er resort der har sin helt egen ø og du har derfor også mulighed for at bo i hytter på stranden eller i hytter på pæle i vandkanten. Øen har restauranter og aktiviteter, som derfor hele tiden er lige ved hånden og derudover kan du glæde dig til at nyde godt af all-inclusive. Komandoo Island Resort er et oplagt valg i forbindelse med bryllupsrejser, romantisk ferier eller mindeværdige ferier med vennerne uden børn. Du vil ikke fortryde at sætte kurs mod denne billedskønne ø.

På denne ferie kan I nyde godt af all-inclusive.

Kort

Indkvartering

I ankommer til den charmerende ø efter en 40-minutters tur i en vandflyver fra Velana International Airport i Male. Vandflyveren er i sig selv en utrolig oplevelse, der byder på et panoramisk udsyn over Maldivernes krystalklare vand og mange øer. Efter ankomst bliver i indkvartert på Komandoo Island Resort , hvor i med det samme kan gå igang med at nyde opholdet i en behagelige og hyggelig Beach Villa med direkte adgang til den kridhvide sandstrand og det krystalklare vand. Villaen har egen veranda med udsigt over Komandoos smukke blå lagune, hvor de faverige fisk svømmer livligt rundt og venter på selskab. Liggestole, håndklæder og morgenkåber m.m. er tilgængelige til fri benyttelse.

Vejr og klima

Vejr og klima

Bestil

Send rejseforespørgsel

Komandoo Island - skønt resort kun for voksne
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Fly med 1 skift inkl. skatter, afgifter og al forplejning
  • 7 nætter på Komandoo Island Resort i beach villa
  • All-inclusive
  • Vandfly transfer t/r resort

OBS - resortet er kun for gæster over 18 år.

Gå til toppen af siden