INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Feriestemning på maleriske Phuket

Strandferie i Thailand

Bo i hyggelige Kata Beach og nyd den dejlige strand, den livlige by og det store udbud af turmuligheder. Slap af ved Orchidacea Resort's poolområde og nyd den smukke udsigt.

In stock
Travel Code
TH-STR-3

Det kan du glæde dig til

Spændingen vil ingen ende tage når hele familien er placeret i flysæderne og man ved at det næste stop er solskin, strandlege og nye oplevelser. Turen går til Phuket, som er Thailands største ferieø, og den perfekte lokation hvis du skal på badeferie, familieferie eller generelt bare ferie! Her svinger palmerne i takt med den stille brise og de perlehvide strande står i blændende kontrast til det turkisblå vand, hvori høje kalkstensøer bryder overfladen og tårner sig mod himlen. Det er et malerisk syn og et perfekt landskab at slappe af i.

På denne tur skal du bo på skønne Kata Beach, som er Phukets bedste og mest børnevenlige strand med sit lavvande og milde strøm. Foruden den lange, fine sandstrand har Kata Beach også andre aktiviteter inden for rækkevidde. Søger du byliv, kan du snildt tage en tuktuk til den nordlige del af Kata, der er det bedste sted hvis du frit vil boltre dig i farverige souvenirbutikker og billige, velsmagende restauranter. Er du mere til eventyrer og oplevelser har Phuket også det.

Tag på vandretur i den frodige regnskov hvor der gemmer sig flere fantastiske vandfald, eller besøg øens rehabiliteringscenter for gibbonaber. Er du kultur- og historieinteresseret, skal du en tur til Phuket Town. Byen er som en tidslomme og byder på stemningsmættede markeder, gamle kinesiske købmandshuse og er et samlingssted for musikere og streetkunstnere. Et af øens mest kendte landmærker, er The Big Buddha, som også er en udflugt værd. Statuen er den størst Buddha i verden, den er placeret på Nagakerd bjerget, og hele turen herop er en oplevelse i sig selv. Phuket er også kendt for sin store variation af forskellige strande og ellers er en sejltur til Phi Phi øerne et must, her kan du komme tæt på de utrolige kalkstensøer og snorkle rundt blandt regnbuefarvede fisk.

Kort

Dagsprogram

Dag 1. Afrejse fra Danmark
Pak din kuffert med sommertøj, solcreme og snorkel for nu går turen til solrige Phuket. Som standard flyver du fra Kastrup lufthavnen, hvor flyveren har afgang mod Doha kl. 21.40.

 

Dag 2. Ankomst til Phuket
Efter en mellemlanding i Doha, går turen nu mod skønne Thailand. Du har forplejning ombord på flyet, så du ikke skal bekymre dig om vådt og tørt. Du kan i stedet slå tiden ihjel med din længe ventede lydbog, nyde flyets store udvalg af film eller læne dig tilbage og blunde. Ca. kl. 18.30 lander du i Phukets luthavn, og kan træde ud i den længe ventede tropeluft. Du bliver hentet af privat transfer og der er nu ca. 45-60 minutters kørsel til Kata. Når du ankommer til resortet, bliver du indlogeret på det dit værelse, og kan nu i ro og mag pakke ud og tage et tiltrængt bad. Nyd det første lækre måltid mad på hotellets restaurant og glæd dig til morgensolens stråler rammer kysten.

 

Dag 3 – 13. Ferie med stort F
At vågne op i en hotelseng, er første bekræftelse på at du er på ferie. Næste bekræftelse er den lækre morgenmadsbuffet, som står klar og venter på dig, hver morgen, i hotellets morgenmadsrestaurant. Når maven er fyldt op med friskpresset juice og andre lækkerier, står dagens dør på vidt gab og du kan nu gøre præcis som du har lyst. Slæng dig ved det store poolområde, pak badedyrene og tag på stranden eller tag med på en af Phukets mange udflugter. Kun du bestemmer hvordan dagene bliver brugt.

 

Dag 14. Afrejse fra Phuket
Du har det meste af dagen til at nyde de sidste solstråler og spise den sidste is. Hen på eftermiddagen bliver du hentet af en private bil, hvor du med diverse souvenir i kufferten og sindet fyldt med gode ferieminder, bliver kørt mod lufthavnen, hvor flyet har afgang kl. 19.40. Din fantastiske ferie på Phuket er nu slut.

 

Dag 15. Hjemkost til Danmark
Efter en mellemlanding i Doha, ankommer du kl. 06.20 i Kastrup lufthavn.

Forlæng eventuelt rejsen med 1 eller 2 uger. 

Indkvartering

Du indkvarteres i superior værelse i 12 nætter på skønne Orchidacea Resort . Hotellet er beliggende centralt i Kata by, med ca. 5 minutters gang til stranden. Det ligger i et område præget af bakker, og har dermed en helt utrolig udsigt over Katas smukke bugt.

Resortet har et skønt udvalg af faciliteter, bl.a. et dejligt stort poolområde med jacuzzi, separat børnepool, poolbar og håndklædeservice.

Orchidacea tilbyder derudover en lækker morgenmadsbuffet, som er inkluderet i prisen.

OBS : Pt er der kampagne og du/I opgraderes gratis til Deluxe værelse med havudsigt.

Transport

På denne rejse flyver du t/r med Qatar Airways. Turen er inkl. 25 kg indtjekket bagage samt forplejning ombord. Det er muligt at opgradere til Business Class mod tillæg fra kr. 9.990

 

Vejr og klima

Vejr og klima

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

1 person. Enkeltværelse

Fra 11.998,- DKK

2 personer. Dobbeltværelse

Fra 8.998,- DKK

3 personer. 3-sengsværelse

Fra 8.998,- DKK

4 personer. 4-sengsværelse

Fra 8.998,- DKK
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Flyrejse København - Phuket t/r med 1 flyskift
  • 12 nætter på Orchidacea Resort i superior værelse 
  • Morgenmad alle dage
  • Privat transport fra lufthavn til hotel og retur er inkluderet

Rabat:

  • Børnerabat 2-11 år: 1000 kr.

Tilkøb:

  • Opgradering til business class: fra 9.900 kr. (Obs depositum vil være kr. 15000 per person for rejsen)
  • 1 ekstra uge kr. 1000 per person i delt dobbeltværelse (kr. 2000 per person i enkeltværelse
  • 2 ekstra uger kr. 2000 per person i delt dobbeltværelse (kr. 4000 per person i enkeltværelse)
  • 3 dage i Dubai på 4* Atana Hotel inklusiv morgenmad og privat transport fra lufthavn til hotel t/r kr. 1500 per person i delt dobbeltværelse (kr. 3000 per person i enkeltværelse)

Gå til toppen af siden

Loading...