INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Havudsigt og forkælelse på Phuket

Strandferie i Thailand

Bo i hyggelige Kata Beach og nyd den dejlige strand, den livlige by og det store udbud af turmuligheder. Slap af ved Orchidacea Resort's poolområde og nyd den smukke udsigt.

In stock
Travel Code
TH-STR-3-1

Det kan du glæde dig til

Spændingen vil ingen ende tage når hele familien er placeret i flysæderne og man ved at det næste stop er solskin, strandlege og nye oplevelser. Turen går til Phuket, som er Thailands største ferieø, og den perfekte lokation hvis du skal på badeferie, familieferie eller generelt bare ferie! Her svinger palmerne i takt med den stille brise og de perlehvide strande står i blændende kontrast til det turkisblå vand, hvori høje kalkstensøer bryder overfladen og tårner sig mod himlen. Det er et malerisk syn og et perfekt landskab at slappe af i.

På denne tur skal du bo på skønne Kata Beach, som er Phukets bedste og mest børnevenlige strand med sit lavvande og milde strøm. Foruden den lange, fine sandstrand har Kata Beach også andre aktiviteter inden for rækkevidde. Søger du byliv, kan du snildt tage en tuktuk til den nordlige del af Kata, der er det bedste sted hvis du frit vil boltre dig i farverige souvenirbutikker og billige, velsmagende restauranter. Er du mere til eventyrer og oplevelser har Phuket også det.

Tag på vandretur i den frodige regnskov hvor der gemmer sig flere fantastiske vandfald, eller besøg øens rehabiliteringscenter for gibbonaber. Er du kultur- og historieinteresseret, skal du en tur til Phuket Town. Byen er som en tidslomme og byder på stemningsmættede markeder, gamle kinesiske købmandshuse og er et samlingssted for musikere og streetkunstnere. Et af øens mest kendte landmærker, er The Big Buddha, som også er en udflugt værd. Statuen er den størst Buddha i verden, den er placeret på Nagakerd bjerget, og hele turen herop er en oplevelse i sig selv. Phuket er også kendt for sin store variation af forskellige strande og ellers er en sejltur til Phi Phi øerne et must, her kan du komme tæt på de utrolige kalkstensøer og snorkle rundt blandt regnbuefarvede fisk.

Kort

Dagsprogram

Dag 1. Afrejse fra Danmark
Pak din kuffert med sommertøj, solcreme og snorkel for nu går turen til solrige Phuket. Som standard flyver du fra Kastrup lufthavn med 1 flyskifte til skønne Sydthailand.

 

Dag 2. Ankomst til Phuket
Du har forplejning ombord på flyet, så du ikke skal bekymre dig om vådt og tørt. Du kan i stedet slå tiden ihjel med din længe ventede lydbog, nyde flyets store udvalg af film eller læne dig tilbage og blunde. Efter en god flyrejse ankommer du til Phukets luthavn, og kan træde ud i den længe ventede tropeluft. Du bliver hentet af privat transfer og der er nu ca. 45-60 minutters kørsel til Kata. Når du ankommer til resortet, bliver du indlogeret på det dit værelse, og kan nu i ro og mag pakke ud og tage et tiltrængt bad. Nyd det første lækre måltid mad på hotellets restaurant og glæd dig til morgensolens stråler rammer kysten.

 

Dag 3 – 14. Ferie med stort F
At vågne op i en hotelseng, er første bekræftelse på at du er på ferie. Næste bekræftelse er den lækre morgenmadsbuffet, som står klar og venter på dig, hver morgen, i hotellets morgenmadsrestaurant. Når maven er fyldt op med friskpresset juice og andre lækkerier, står dagens dør på vidt gab og du kan nu gøre præcis som du har lyst. Slæng dig ved det store poolområde, pak badedyrene og tag på stranden eller tag med på en af Phukets mange udflugter. Kun du bestemmer hvordan dagene bliver brugt.

 

Dag 15. Afrejse fra Phuket
Du har det meste af dagen til at nyde de sidste solstråler og spise den sidste is. Hen på eftermiddagen bliver du hentet af en private bil, hvor du med diverse souvenir i kufferten og sindet fyldt med gode ferieminder, bliver kørt mod lufthavnen, hvor flyet har afgang om aftenen. Din fantastiske ferie på Phuket er nu slut.

 

Dag 16. Hjemkost til Danmark
Efter en mellemlanding, ankommer du om morgenen i Kastrup lufthavn.

Indkvartering

Du indkvarteres i superior værelse i 13 nætter på skønne Orchidacea Resort . Hotellet er beliggende centralt i Kata by, med ca. 5 minutters gang til stranden. Det ligger i et område præget af bakker, og har dermed en helt utrolig udsigt over Katas smukke bugt. Tilvælg opgradering til Deluxe værelse med havudsigt uden merpris så længe vi har det ledigt.

Resortet har et skønt udvalg af faciliteter, bl.a. et dejligt stort poolområde med jacuzzi, separat børnepool, poolbar og håndklædeservice.

Orchidacea tilbyder derudover en lækker morgenmadsbuffet, som er inkluderet i prisen.

BONUS : Gratis opgradering til Deluxe værelse med havudsigt når vi har det ledigt + 1 gratis thai middag på hotellet + 1 x thai massage på hotellets spa afdeling (gælder ved bestilling i perioden 23.september-31.oktober såfremt vi har ledige pladser)

Transport

På rejser til Phuket flyver vi med Singapore Airlines, Thai Airways, Qatar Airways, Emirates eller Turkish Airlines, som alle flyver med 1 flyskifte mellem København & Phuket.

 

Vejr og klima

Vejr og klima

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Havudsigt og forkælelse på Phuket
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Flyrejse København - Phuket t/r med 1 flyskift
  • 13 nætter* på The Yama Phuket Hotel i superior mountainview værelse 
  • Morgenmad alle dage
  • Privat transport fra lufthavn til hotel og retur er inkluderet
  • Kontakt til Top Tours danske personale i Thailand hvis der opstår problemer.

Bonus:

  • Gratis opgradering til superior seaview værelse - tilvælges ved bestilling

Tilkøb:

  • Tidlig tjek-ind på værelset (hvis I ankommer om morgenen med fly og vil have værelset før kl. 15:00 + kr. 500 per værelse)
  • Sen tjek-ud på værelset (hvis I skal rejse hjem om aftenen/natten og vil have værelset indtil I afhentes om aftenen +´kr. 500 per værelse.

    Gå til toppen af siden