INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Familieferie i bungalow på fredelige paradisøer

Familieferie i Thailand

Rejs afsted med børnene og bo i hyggelige bungalows tæt ved stranden. De to fine øer i Sydthailand, Koh Lanta og Koh Mook, byder på kvalitetstid, fred og ro med en skøn tilbagelænet atmosfære.

In stock
Travel Code
TH-FAM-41

Det kan du glæde dig til

Denne ferie er god til dig, som rejser med familie, og som gerne vil have en sikker og rolig destination at holde ferie med dine børn.

På den tropiske ø Koh Lanta har tiden nærmest stået stille. Stemningen er ligesom for 40 år siden - afslappet og ret hippieagtig. Her går dagene sin rolige gang med det gode strandliv, dejlig massage og lækker thaimad. Koh Lanta er blevet et rigtig populært rejsemål for børnefamilier, da her er rolige omgivelser mens øen alligevel har aktiviteter nok til at børnene ikke keder sig. Strandene er børnevenlige og kilometerlange, og så må man heller ikke glemme de smukke solnedgange.

Koh Mook er en af Top Tours allerbedste getaway-øer, som bare skal opleves. Her får du et ægte intimt ø-paradis, hvor du bor i bungalow ved stranden og kan snorkle direkte ud fra kysten. Koh Mook har kridhvide sandstrande og krystalklart vand, et perfekt sted for barfodsferie i eksotiske omgivelser. Du kan desuden krydre dit ophold på Koh Mook med spændende oplevelser i området. Besøg blandt andet de hemmelige, gemte laguner og tag på fantastiske snorkelture til de lokale øer som Koh Rok, Koh Haa, Koh Ngai og Koh Chuak.

Kort

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra Danmark
Du flyver fra Danmark til Phuket eller Krabi Lufthavn med mellemlanding undervejs. 

Dag 2: Ankomst i Thailand
Du lander i Phuket eller Krabi lufthavnen, og efter du har fået din bagage, møder du din privatchauffør, som venter på dig i ankomsthallen. Sammen tager I med minibus og færge, for at komme helt frem til Koh Lanta, hvor du tjekker ind på Southern Lanta Resort. Efter afslapning i din bungalow, kan du bruge resten af dagen på at udforske hotellets faciliteter, som inkluderer et dejligt poolområde med masser af parasoller og liggestole. Her kan du ligge ved poolen og kigge ud på havet, og børnene kan boltre sig i børnepoolen. Fra poolområdet er der direkte adgang til stranden. Hele vestsiden af Koh Lanta har en perlerække af smukke lange strande, og du bor ved den tre kilometer lange, Klong Dao-strand. Her trives børnefamilier med leg ved den lavvandede og børnevenlige strand. Det er svært ikke at komme helt ned i gear, når du bor på Southern Lanta Resort.

Dag 3-8: Koh Lanta
Dagene er til fri disposition, og du kan udforske og nyde skønne Koh Lanta, præcis som du lyster. Dagene går let sin gang, for her er ganske enkelt fantastisk. Nyd de smukke og fredlige strande, poolen og den gode mad. Tag også på en dagstur og besøg østsiden af Koh Lanta, som er dækket af mangrove og frugtplantager. Her er et autentisk lokalliv, hvor også havsigøjnere har deres flydende landsbyer. Besøg eventuelt også den gamle by, Lanta, hvor du finder gamle teaktræ-huse og små hyggelige restauranter. Du må heller ikke snyde dig selv for de smukke solnedgange over havet, som du kan opleve fra dit hotel på vestsiden af øen.

Dag 9: Videre til Koh Mook
Idag går turen videre mod Koh Mook. Køreturen tager ca. 3 timer, og fremme ved kajen skifter du over til longtailbåd for at komme helt frem til Koh Mook. Det er en speciel oplevelse at ankomme med sin longtailbåd ind på stranden, og sætte fødderne i sandet. Den palmeomkransede strand på Koh Mook, byder på pudderhvidt sand og krystalklart vand. Dit hotel, Koh Mook Sivalai Beach Resort er en perle af et bungalow-resort, hvor beliggenheden ikke kan diskuteres – den er sublim!

Dag. 10-13. Koh Mook
Nyd livet på Koh Mook, som er omgivet af eksotiske strande og smukke palmer. Det er barfodsferie, når det er bedst. Her er perfekt til kvalitetstid med dine kære. Slap af i de skønne tropiske omgivelser, som har en hyggelig og familiær atmosfære. Tag på slentretur i vandkanten, nyd havet, eller hæng ud i en hængekøje i palmernes skygge. Skal der opleves lidt, kan du besøge en af Koh Mooks laguner, Emerald Cave, hvor du svømmer gennem en tunnel, og ind til en smuk gemt strand på den anden side. Du kan også tage på udflugt til naboøerne, Koh Rok, Koh Haa, Koh Ngai og Koh Chuak, som byder på endnu flere eminente snorklingmuligheder.

Dag. 14. Hjemrejse
Det er blevet tid til at rejse hjemad igen. Efter en skøn rejse til de to fredlige paradis-øer, går turen mod lufthavnen igen. Du bliver sejlet tilbage til fastlandet og kører herfra videre med minibus til lufthavnen, hvorfra du flyver hjem til Danmark efter en familieferie fuld af oplevelser og kvalitetstid.

Indkvartering

Du bor 8 nætter på Koh Lanta, hvor du kan nyde de pragtfulde lange sandstrande, et perfekt tempereret hav og nogle smukke solnedgange. Her bor du på et af Top Tours bedst sælgende hoteller Southern Lanta Resort ★★★ . Der er flere forskellige bungalow-typer at vælge imellem - lige fra bungalows med udsigt til haven, direkte beachfront bungalows og familiebungalows.

På Koh Mook bor du på Koh Mook Sivalai Beach Resort ★★★+ . Her bor du lige ved de hvide strande og et krystalklart, turkisblåt hav med rigtig gode muligheder for snorkling lige ud fra stranden. Her kan du også vælge imellem flere forskellige typer af bungalows fra anden række på stranden til første parket beachfront villa bungalow eller familie-villa bungalow.

Vejr og klima

Vejr Koh Lanta

Bestil

Send rejseforespørgsel

Familieferie i bungalow på fredelige paradisøer
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

 • Flyrejse til Phuket eller Krabi t/r.
 • Alle skatter og afgifter på fly.
 • 8 nætter på Koh Lanta på Southern Lanta – Superior Bungalow.
 • 4 nætter på Koh Mook Sivalai Beach Resort – Standard Villa Bungalow.
 • Daglig morgenmad på alle hoteller.
 • Privat transfer t/r imellem destinationer som nævnt i programmet.
 • Privat bådtransfer t/r imellem destinationer som nævnt i programmet.

Prisen inkluderer ikke:

 • Afbestillingsforsikring.
 • Rejseforsikring.
 • Drikkevarer.
 • Drikkepenge.


Bemærk:
Du kan altid kan vælge at modificere rejsens opholdslængde, værelsetype, hotel og destination. Denne rejse kan også kombineres med flere af de mange smukke destinationer i området, som Khao Lak, Khao Sok, Krabi, Koh Kradan og Koh Ngai. Kontakt vores rejsekonsulenter, så skræddersyer vi et speciel tilbud til dig.

Kontakt os for enkeltværelsespris og familierabatter.

Gå til toppen af siden