INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Eksotisk badeferie til Phuket

Strandferie i Thailand

Skønne ferieoplevelser i Phukets farvestrålende omgivelser når du bor på Diamond Resort Bang Tao eller Orchidacea Resort Kata. Store bjerge og svajende palmer præger udsigten fra resortet.

In stock
Travel Code
TH-STR-62

Det kan du glæde dig til

På Phuket venter der den helt store badeferie i dejlige omgivelser. Scenen er sat på et dejligt hotel, hvor der både er mulighed for at dyppe sig i poolen og besøge stranden. Glæd dig til at sætte fødderne i det varme sand inden du hopper i bøljen blå.

Ferien går til Phuket og her kommer du ikke til at mangle aktiviteter, når du søger væk fra solsengen på resortet. Som Thailands største ø gemmer der sig en lang række muligheder, når det kommer til udflugter, restaurant besøg og hyggelige, lokale butikker. Foruden Phukets eventyrlige strande og seværdigheder er øen også et godt udgangspunkt, hvis du drømmer om spændende dagsture væk fra øen.

På denne rejse kan du se frem til at nyde en af Thailands mest populære feriedestionationer på en afslappende daseferie, nyde lækker thaimad og kreere uforglemmelige ferieminder, som vil følge dig resten af livet.

Kort

Dagsprogram

Dag. 1. Afrejse fra Danmark

Du flyver fra Danmark med kurs mod Thailand og skønne bountystrande.

Dag. 2. Ankomst til Phuket

Du lander efter din flyvetur i Phuket lufthavn. Her er det muligt at købe transport til og fra dit hotel. Efter ankomst bliver du indkvarteret, og du kan nu finde dig godt til rette på stedet der skal være dit feriehjem de næste mange dage.

Dag. 3-13. Ægte badeferie på Phuket

Ferien er i gang! Ud over at slappe af i en solseng ved stranden eller poolen, er der et hav af muligheder til hvad du ellers kan få ferien til at gå med. Måske drømmer du om at snorkle ved koralrevene ved den lokale strand, eller tage på en tur rundt i området med en tuk-tuk. Gå ikke glip af øens mange historiske templer muligheder for bådture og lokale markeder. Gå heller ikke glip af at besøge Big Buddha på toppen af bjerget. Her har du en fantastisk udsigt over bugten.

En anden fantastisk måde at opleve Thailand på, er med øhop på en longtailboat. Sejl mod tropiske øer med vind i håret, mens en lokal guide viser dig områdets skjulte perler. Måske kombinerer du det med en kajaktur til grotter og snorkelture til de smukkeste koralrev. Hvem ved, måske spotter du en lokal havskildpadde eller en legesyg delfinflok undervejs.

Dag. 14. Hjemrejse

Det er tid til at vende hjem til Danmark igen. Du flyver mod Danmark fra Phuket lufthavn med en enkeltmellemlanding.

Indkvartering

På denne rejse kan du vælge, om du vil holde ferie på Diamond Resort Phuket ★★★★ i en deluxe suite eller på Orchidacea Resort ★★★ i et superior værelse. Du overnatter på dit valgte hotel i 12 nætter, hvor du har morgenmad inkluderet i din pakkerejse. 

Vejr og klima

Vejr og klima

Bestil

Send rejseforespørgsel

Eksotisk badeferie til Phuket
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Direkte flyrejser fra Kastrup til Phuket t/r – afrejse hver fredag kl 13.50, hjemkomt kl 06.35
  • 12 overnatninger i Deluxe suite på 4-stjernet Diamond Resort Bang Tao eller superior værelse på Orchidacea Resort Kata med daglig morgenmad

Tillæg:

  • Privat transport til og fra lufthavn og hotel og 1x velkomsmiddag på hotellet. 600 kr. pr. person
  • Kan forlænges til 19 og 26 nætter
  • Tilkøb Business Class flyrejser mod tillæg kr. 12.700 per person
  • Indenrigsfly fra Billund og Aalborg til Kastrup t/r med SAS mod tillæg kr. 1950 per person

Rabat:

  • Børnerabat 2-11 år ved 2 betalende voksne kr 1500 fratrækkes. Børn sover I opredning i værelset.

Gå til toppen af siden