INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Drømmernes paradis i Krabi

Strandferie i Thailand

2 uger med turkisblåt vand og himmelhøje klippevægge. Bo på det hyggelige 4-stjernede Cha-Da Krabi Thai Village og få lommepenge inkluderet til fri afbenyttelse i resortets faciliteter.  

In stock
Travel Code
TH-STR-33

Det kan du glæde dig til

Drømmer du om blå himmel, kokosnødder og palmeblade, kan du på denne rejse glæde dig til at få drømmen opfyldt. Tag med til Thailand, og deltag i 2 ugers afslapning og selvterapi. Krabi inviterer dig velkommen med kridhvide sandstrande og kalkstensklipper, hvor I har mulighed for at tilbringe hele dagen på en solseng, bade i det turkisblå vand og snorkle mellem små farverige koralfisk. Sideløbende med afslapning på de skønne strande er det muligt at spise på alverdens små hyggelige restauranter og shoppe i diverse souvenirbutikker.

Krabi er lokaliseret ved Thailands vestkyst, hvor der er mulighed for at opleve over 100 små paradisøer, spændende grotter og himmelhøje klippevægge. Her er masser af mulighed for at afveksle de lange dage i solen med ture i longtailbåde, hvor I kan opleve mangroven og dens dyreliv. I kan også tage med på jungleture eller bade i de varme kilder omringet af eksotiske planter.

Resortet lader jer også komme helt ned i gear og servicerer jer både med en lækker restaurant, poolområde og en masse varme smil fra et venligt personale.

Indkvartering

Nyd 12 overnatninger på Cha-Da Krabi Thai Village. Her er tale om et hyggeligt 4-stjernet hotel, hvor der er skabt de perfekte rammer for, at I som gæster kan komme helt i gear og nyde livets tilværelse. Resortet er beliggende i gåafstand til både by og strand, og I har dermed rig mulighed for at opleve alt, hvad Krabi har at tilbyde.

Hotellet byder på to poolområder, pæne værelser samt eget wellnessområde. Desuden har I adgang til hotellets egen Beach Club, hvortil der arrangeres transport. I rejsen er der inkluderet 1650 kr. i lommepenge pr. person, som I frit kan benytte i resortets restaurant, poolbar, minibar m.m.

Vejr og klima

Vejr og klima

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

1 person. Enkeltværelse

Fra 12.698,- DKK

2 personer. Dobbeltværelse

Fra 9.798,- DKK

3 personer. 3 personers værelse - pris pr. person..

Fra 9.898,- DKK

4 personer. 4 personers værelse - pris pr. person

Fra 10.198,- DKK
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Flyrejse mellem Danmark og Thailand t/r
  • Alle lufthavnsskatter/-afgifter samt forplejning ombord
  • Transport fra Krabi Lufthavn til hotellet t/r
  • 12 overnatningerCha-Da Krabi Thai Village i Deluxe-værelse med morgenmad
  • 1650 kr. i lommepenge pr. person (bruges på hotellet til minibar, poolbar, restaurant m.m. Beløbet svarer til 15000 thb for 2 personer).

Tillæg:

  • Såfremt der er plads på hotellet, kan rejsen forlænges med ekstra overnatninger for kr. 375 pr. person i dobbeltværelse og kr. 750 i enkeltværelse.
  • Rejsen kan eventuelt kombineres med Cha-Da Lanta Beach Resort & Spa på Koh Lanta. Vælges 6 dage i Krabi og 6 dage på Koh Lanta er tillægsprisen kr. 1.500 pr. person og inkluderer de ekstra transporter fra Krabi til Koh Lanta t/r.
  • Ved tidlig ankomst til Krabi Lufthavn kan der med fordel bestilles tidlig tjek-ind for kr. 375 pr. person, så værelset er klar, når I kommer (ellers er værelset klar fra kl. 14.00).

Rabat:

  • Børnerabat kr. 1.500 (2-11 år). I opgraderes til det større Executive-værelse ved mere end 1 barn.

Gå til toppen af siden

Loading...