INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Den Kongelige ferieby Hua Hin og tropeøen Koh Talu

Kombinationsrejse i Thailand

Rejs med til Thailands fredlige strandresortområde, Hua Hin, den thailandske kongefamilies ferieresidens. Din rejse kombineres med et skønt ophold i bungalow på den tropiske ø Koh Talu.

In stock
Travel Code
TH-KMB-52

Det kan du glæde dig til

Start ferien i den kongelige ferieby, Hua Hin, hvor du finder ro og ægte charme med en herlig blanding af alt det bedste, som Thailand byder på. Her bor du ved en hyggelig ferieby med lange strande, lækre resorts, stor gæstfrihed og et væld af oplevelser. Det er ikke uden grund, at Hua Hin er den thailandske kongefamilies foretrukne feriemål.

Syd for Hua Hin ligger en af Thailands dejlige paradis-øer, Koh Talu. Øen er lille og uberørt, og kendt for sine dejlige strande med krystalklart vand og fantastiske tropeomgivelser.

Du får dermed en herlig kombination af hyggelig feriestemning og oplevelser i Hua Hin og det eksotiske strandliv med snorkling på Koh Talu.

Kort

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra Danmark
Du sætter kursen mod Thailand. På flyrejsen bliver der serveret mad og drikke, og der er underholdning på din egen skærm og konsol hele vejen. 

Dag 2: Ankomst til Hua Hin
I Bangkoks lufthavn venter din privatchauffør, som tager dig til den royale riviera i Hua Hin. Hua Hin ligger syd for Bangkok ved Siambugten. Byen er med sin afslappede lokale stemning, lange dejlige sandstrande og lækre resorts blevet et af danskernes foretrukne rejsemål i Thailand. Her venter dig nu 8 skønne nætter, og du kan bruge dagene, lige som du har lyst til.

Dag 3-9: Hua Hin
Dine dage i Hua Hin er til fri disposition, og mulighederne er mange. Besøg den kongelige togstation, eller oplev haven ved Centara med de mange buske og træer, der er klippet som dyr i naturlig størrelse. Tag til fiskerihavnen, abebjerget eller tempelbyen syd for Hua Hin, hvor du kan slentre rundt i den charmerende, gamle bydel. I centrum af Hua Hin forvandles gaderne hver aften til et stort
natmarked, fuld af farver, mennesker og en hyggelig stemning. Her er det shopping og gadekøkkenerne, der trækker. Du finder bl.a. masser af herlige thailandske retter til få penge. I Hua Hin finder du desuden shoppingcentre, mærkevarebutikker og skræddere. 

Du kan også tage på udflugt med Top Tours og se den legendariske River Kwai, opleve byens flydende marked, se vilde elefanter i Kui Buri eller komme på byrundtur i en tuk-tuk.

Dag 10: Videre til Koh Talu
Det er tid til flere og nye oplevelser, og din rejse nu går mod øen Koh Talu. Du bliver hentet af din privatchauffør om formiddagen, kører ca. 4 timer sydpå og går ombord på speedbåd, som sejler dig til Koh Talu. Her tjekker du ind i en hyggelig bungalow ved stranden.

Dag 10-13: Koh Talu
Nyd dagene med det gode strand- og ø-liv. Koh Talu er det skønneste, lille sted med rigtig gode snorklingmuligheder, hvor du kan opleve fine koralrev og farverige fisk. Herudover er der mulighed for at ro i kajak rundt om øen eller låne fiskudstyr. Du kan også tage ind og besøge resortets egen havskildpadde-projekt. Er du heldig, bliver der udklækket små skildpadder, som du selv kan få lov til at sætte fri fra stranden.

Dag 14: Hjemrejse
Efter nogle skønne dage Koh Talu, bliver du hentet med speedbåd og din privatchauffør, som kører dig til lufthavnen i Bangkok, hvorfra du flyver hjem til Danmark.

Indkvartering

Du bor 8 nætter i Hua Hin på Centra by Centara Cha Am Beach Resort Hua Hin ★★★ , som er et skønt resort i dejlige omgivelser direkte på stranden. Hotellet ligger placeret imellem badeferiebyerne Hua Hin og Cha Am, og her er alt, hvad du kan tænke dig af gode faciliteter og aktiviteter for både store og små. Hotellet har et stort poolområde, som ligger tæt på stranden. Udover afslappende omgivelser og atmosfære finder du også 2 skønne restauranter, en Rooftop Bar og fitnessrum.

De sidste 4 nætter bor du i bungalow på Koh Talu Island Resort ★★★ . Koh Talu er øen for dig, som ønsker ro og fred, omgivet af smukt hav med mulighed for snorkling direkte fra stranden. Koh Talu er en uforstyrret og fredfyldt paradisø med smukke hvide strande.

Vejr og klima

Vejret i Hua Hin

Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

 • Flyrejse til Bangkok t/r.
 • Alle skatter og afgifter på fly.
 • 8 nætter Centra by Centara Cha Am Beach Resort Hua Hin – Superior Bungalow.
 • 4 nætter Koh Talu Island Resort – Pearl Bay Bungalow.
 • Daglig morgenmad på alle hoteller.
 • Privat transfer t/r imellem destinationer som nævnt i programmet.
 • Speedbådtransfer t/r imellem destinationer som nævnt i programmet.

Prisen inkluderer ikke:

 • Afbestillingsforsikring.
 • Rejseforsikring.
 • Drikkevarer.
 • Drikkepenge.


Bemærk:
Du kan altid kan vælge at modificere rejsens opholdslængde, værelsetype, hotel og destination. Denne rejse kan også kombineres med flere af de mange smukke destinationer i området som Bangkok, River Kwai og Ayutthaya.

Gå til toppen af siden