INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Dejlige strandhoteller, by og lokal charme

Strandferie til Mauritius

Tag til dejlige Mauritius og nyd 14 dage med den lokale gæstfrihed og charme - direkte til strand og nær byen. Kombinér jeres ophold på 2 forkellige 5* hoteller og få lidt flere oplevelser med hjem.

In stock
Travel Code
MR-STR-9

Det kan du glæde dig til

Outrigger Mauritius ligger i den syd-vestlige del af Mauritius, i en stor tropisk have og med det krystalblå hav som danner rammen for en afslappende ferie for store og små.

Her kan I boltre jer i fire pool områder, hvoraf det ene kun er for voksne, slappe af i vandkanten med en let anretning eller en kølig drink fra en af resortets fire restauranter og barer eller benytte jer af nogle af de mange aktiviteter her tilbydes.

Inkluderet i jeres ophold er:  vandcykler, snorkling, havkajak, glasbundsbåde, surf- og paddle boards samt tennis.
Derudover kan man på hotellet booke golf, dykning, kitesurfing og ture.

Her er ialt 181 værelser, alle med havudsigt og meget rummelige (minimum 63 kvm) Her findes også familieværelser hvor der kan bo 2 voksne og 3 børn op til 17 år.
Opholdet på Outrigger bookes med halvpension og maden er utroligt lækker på stedet og består af lokale samt internationale retter.
Det er muligt at tilkøbe all-inclusive.

Et dejligt resort med god plads, lækre omgivelser og mange muligheder for aktiviteter.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Dejlige strandhoteller, by og lokal charme
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden