INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Dejlige Mauritius - Heritage Awali med den bedste All Inclusive

Strandferie til Mauritius

Se frem til en fantastisk ferie på paradisøen Mauritius. Bo på det smukkeste resort, med mulighed for svømmeture i det Indiske Ocean, iskolde drinks, golf i lange baner og andre aktiviteter. 

In stock
Travel Code
MR-STR-7

Det kan du glæde dig til

Heritage Awali er beliggende på Mauritius sydvestkyst. Her ligger det fredfyldt mellem hav og bjerge. Dette nuancerede landskab betyder også at der både er mulighed for dage, på kridhvide sandstrande med solen højt stående og snorkling i vandkanten. Men for eventyreren er det også muligt at besøge brusende vandfald, trekking ture i bjergene eller visit til de smukke sukkerrørsplantager.

Turistindustrien er godt udbygget, hvilket også betyder service og selvforkælelse på højt niveau. På Heritage Awali vil I opleve faciliteter for alle aldre, smukke og frodige omgivelser i haven, samt hotellets eget naturreservat og golfbaner. Der inkluderer også 3 store pool områder, hvoraf det ene er forbeholdt voksne, 5 forskellige restauranter, samt 2 barer I frit kan vælge imellem. Resortet skaber altså perfekte rammer for jer som har brug for en afslapningsferie, hvor I kan nyde hinandens selskab og opnå ro i sjælen.

Indkvartering

Gennem hele opholdet er I bosat på Heritage Awali Golf Resort & Spa med den bedste All Inclusive pakke.

Heritage Awali er et smukt resort i afrikansk stil på sydvestkysten af Mauritius, som byder jer på store værelser med udsigt til frodige haver eller det store ocean. Resortet er for jer som vil slappe af i hinandens selskab, nyde gode måltider, dase i en solseng og generelt nyde det søde liv. Der er yderligere et hav af muligheder for dig der holder af diverse aktiviteter på din ferie. Resortet gør det muligt at tage et spil golf, dyrke yoga eller udforske resortets tilhørende naturreservat. Derudover vil resortets 5 gourmet inspirerede restauranter forkæle dine smagsløg og tilføje prikken over i’et på din ferie.

Vejr og klima

Vejr og klima

Bestil

Send rejseforespørgsel

Dejlige Mauritius - Heritage Awali med den bedste All Inclusive
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Flyrejse til Maurituis over Dubai t/r på economy class
  • Gardenview værelse på Heritage Awali i 8 nætter 
  • All Inclusive på Heritage Awali

Tillæg:

  • Tilkøb ekstra dage fra kr. 1000 pr. person (afhængig af periode)
  • Opgradér til premium economy class med Air France Paris - Mauritius t/r fra kr. 8.000 pr person.
  • Opgradér alle flyvninger til businessclass med Air France fra kr. 16.700 pr person.

Gå til toppen af siden