INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Billund til Thailand til superpris

Strandferie i Thailand

Tag på en fantastisk strandferie til superpris. Rejsen går til Hua Hins brede sandstrande, hvor du kan læne dig tilbage og nyde The Peri eller Cha Am Beach Resort. Det er virkelig det bedste af Thailand.

In stock
Travel Code
TH-STR-72

Det kan du glæde dig til

Drømmer du om at opleve Thailands eksotiske omgivelser? Lad dine drømme blive til virkelighed på denne eventyrlige rejse til Hua Hin, hvor brede sandstrande, lækker mad og afkølende dyp i vandet venter på dig.

Med den populære ferieby som base har du alle muligheder for både at dase på stranden med en kold forfriskning i hånden og tage på spændende udflugter i den centrale del af Thailand.

På denne rejse kan du vælge mellem to skønne resorts - eller forkæle dig selv yderligere med en opgradering til et 5-stjernet hotel.

Kort

Dagsprogram

Dag. 1. Afrejse fra Danmark

Du flyver fra Billund mod en skøn strandferie i Thailand. Du har en mellemlanding inden du ankommer til Thailand.

Dag. 2. Ankomst til Bangkok

Du lander i Bangkok lufthavn, hvor din chauffør venter på dig. Du har nu en cirka tre timers køretur foran dig, indtil du ankommer til Hua Hin, der skal skabe rammerne om din ferie. Du ankommer til dit valgte hotel, hvorefter du kan finde dig godt til rette, udforske hotellet eller hoppe direkte i poolen.

Dag. 3-13. Afslapning og eventyr

De næste dage er fri leg. Om dine feriedage skal bruges på en kryds og tværs ved poolkanten, med snorkelsæt i vandkanten eller på ture rundt i området, er helt op til dig. Der er masser at give sig til i den skønne badeby, Hua Hin. Kystbyen har de dejligste, brede sandstrande, samt smukke templer og lokale markeder, som du kan udforske, når du trænger til at komme op af strandstolen. Hua Hin ligger i det centrale Thailand, hvor der er er gode muligheder for at tage på spændende eventyr. Måske lader du dig friste af en endagstur til hovedstaden Bangkok eller et besøg i en naturrig nationalpark. Gå ikke glip af Hua Hins flydende marked og jernbanestationen.

Dag. 14. Hjemrejse

Dagen for din hjemrejse er kommet. Du flyver mod Billund fra Bangkok lufthavn med en enkeltmellemlanding undervejs. Vi håber, at ferien levede op til alle forventinger.

Indkvartering

På denne rejse kan du glæde dig til at holde ferie på et skønt resort i Hua Hin. Du kan vælge imellem Centara By Centara Cha-Am Beach Resort ***, hvor du har halvpension inkluderret eller The Peri ***+, hvor du har morgenmad inkluderet.

Drømmer du hellere om gennemført, 5-stjernet luksus? Så kan du vælge at opgradere til Adult Only-hotellet Lets Sea Al Fresco *****, luksuriøse Hilton Hua Hin ***** eller det vidunderlige Centara Grand Beach Resort Hua Hin *****

Vejr og klima

Vejr og klima

Bestil

Send rejseforespørgsel

Billund til Thailand til superpris
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Flyrejser fra Billund. Afrejse hver onsdag med 1 mellemlanding.
  • Transfers mellem hotel og lufthavn
  • 12 overnatninger på Centara Cha-Am med morgenmad eller The Peri Hua Hin med halvpension

Tillæg:

  • Opgrader til Adult-Only hotellet Lets Sea Al Fresco*****
  • Opgrader til Hilton Hua Hin*****
  • Opgrader til Centara Grand Hua Hin

Flytider:

Flytider med KLM BLL – BKK – BLL

Afrejse fra Billund kl. 18:40 ankomst i Amsterdam kl. 19:55

Afrejse fra Amsterdam kl. 20:50 ankomst Bangkok kl. 13:35+

Afrejse fra Bangkok kl. 00:15 ankomst i Amsterdam kl. 06:30

Afrejse fra Amsterdam kl. 08:35 ankomst i Billund kl. 09:40

Vi har afgang:

  • 12. januar - 26. januar
  • 26. januar - 09. februar
  • 16. februar - 02. marts
  • 23. februar - 09. marts

Gå til toppen af siden