INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Afslappende atmosfære i Hua Hin

Hua Hin - Thailand

Kom med på strandferie til vidunderlige Thailand. Det dejlige hotel Oriental Beach Pearl, er kendt for sin pool, der snor sig igennem hele hotellets område og byder ind til en daglig dukkert.

In stock
Travel Code
TH-STR-37

Det kan du glæde dig til

Ikke langt fra Hua Hin, finder du det skønne 4-stjernede hotel ved navn Oriental Beach Pearl. Det er her din rejse går til og det er værd at glæde sig til. Hotellet tilbyder alt det essentielle til din ferie til Thailand – lækre restauranter, sjove aktiviteter og områder til ren afslapning.

Ferien bliver kun mere afslappende af at der også følger lommepenge med. Der er derfor masser af forkælelse med i pakken, når du rejser til det skønne område i Thailand. Doplhin Bay ligger cirka en kilometer fra hotellet og er en dejlig bred sandstrand.

Hua Hin ligger en 30 minutters transporttid fra hotellet og er helt klart et besøg værd, når I har brug for en pause fra at solbade og svømme rundt i den enorme pool, der snor sig igennem hele resortet. Hua hin er en pæn strandby. Byen er kendt for at den thailandske kongefamilie kommer på besøg af og til, men har stadig stemningen af at være en lille og hyggelig by. Byen har et bredt udvalg af shopping muligheder samt restauranter og forlystelser.

Indkvartering

Oriental Beach Pearl inviterer jer til afslapning i høj grad. Hotellet har en eksotisk stemning med sine mange palmer og det er altid muligt at hoppe i den unikke pool, der snor sig igennem resortet.

Værelserne på hotellet er nydeligt indrettet i et lyst og moderne design. Der er forskellige slags villaer I kan overnatte I - og fælles for dem, er at poolen altid er lige ved hånden. 

Vejr og klima

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

2 personer. Dobbeltværelse

Fra 7.998,- DKK
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Flyrejse med en mellemlanding til Bangkok t/r.
  • Al forplejning under flyrejsen og håndbagage og indtjekket bagage inkluderet.
  • Alle skatter og afgifter på fly
  • Privat transfer lufthavn - hotel t/r
  • 12 nætter på skønne Oriental Beach Pearl Resort i villa m. morgenmad

Børnerabat 2-11 år - fratræk kr. 1500

Mulighed for direkte fly mod tillæg.

Mulighed for forlængelse i Hua Hin.

Mulighed for at kombinere med storby stop i Bangkok, Singapore eller Dubai.

Mulighed for at forlænge med ekstra feriedage på eksempelvis Koh Samui.

Gå til toppen af siden

Loading...