INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Afslappende atmosfære i Hua Hin

Hua Hin - Thailand

Kom med på strandferie til vidunderlige Thailand. Det dejlige hotel Oriental Beach Pearl, er kendt for sin pool, der snor sig igennem hele hotellets område og byder ind til en daglig dukkert.

In stock
Travel Code
TH-STR-37

Det kan du glæde dig til

Ikke langt fra Hua Hin, finder du det skønne 4-stjernede hotel ved navn Oriental Beach Pearl. Det er her din rejse går til og det er værd at glæde sig til. Hotellet tilbyder alt det essentielle til din ferie til Thailand – lækre restauranter, sjove aktiviteter og områder til ren afslapning.

Dolphin Bay ligger cirka en kilometer fra hotellet og er en dejlig bred sandstrand.

Hua Hin ligger en 30 minutters transporttid fra hotellet og er helt klart et besøg værd, når I har brug for en pause fra at solbade og svømme rundt i den enorme pool, der snor sig igennem hele resortet. Hua Hin er en pæn strandby. Byen er kendt for at den thailandske kongefamilie kommer på besøg af og til, men har stadig stemningen af at være en lille og hyggelig by. Byen har et bredt udvalg af shopping muligheder samt restauranter og forlystelser.

Indkvartering

Oriental Beach Pearl inviterer jer til afslapning i høj grad. Hotellet har en eksotisk stemning med sine mange palmer og det er altid muligt at hoppe i den unikke pool, der snor sig igennem resortet.

Værelserne på hotellet er nydeligt indrettet i et lyst og moderne design. Der er forskellige slags villaer I kan overnatte I - og fælles for dem, er at poolen altid er lige ved hånden. 

Vejr og klima

Bestil

Send rejseforespørgsel

Afslappende atmosfære i Hua Hin
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Flyrejse med en mellemlanding til Bangkok t/r.
  • Al forplejning under flyrejsen og håndbagage og indtjekket bagage inkluderet.
  • Alle skatter og afgifter på fly
  • Privat transfer lufthavn - hotel t/r
  • 12 nætter på skønne Oriental Beach Pearl Resort i villa m. morgenmad

Børnerabat 2-11 år - fratræk kr. 1500

Mulighed for direkte fly mod tillæg kr 1750

Mulighed for forlængelse i Hua Hin - 1 ekstra uge på Oriental Beach Pearl fra kr. 2000 per person i delt Lotus Villa. 

Mulighed for at kombinere med storby stop i Bangkok, Singapore eller Dubai. Fra kr. 1000 per person i delt dobbeltværelse

Mulighed for at forlænge med ekstra feriedage på eksempelvis Koh Samui - 1 uge på Baan Chaweng Resort fra kr. 5500 per person i delt dobbeltværelse inklusiv bådtransport og ekstra flyrejse.

Gå til toppen af siden