INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Sthala Marriott Ubud ★★★★+

Ubud - Bali - Indonesien

Nyd frodige omgivelser på dette perfekt belliggende hotel i Ubud. Glæd dig til yoga, brunch, rafting og selvforkælelse i spaen. Kom hjem med kulturelle & gastronomiske oplevelser, du sent vil glemme. 

In stock
Travel Code
ID-H-UB-27

Indkvartering

Sthala Marriott Ubud er et fantastisk beliggende hotel i hjertet af Bali med udsigt til skønne tropiske omgivelser og med to store udendørs pools. Et helt perfekt sted at komme ned i gear. Smukt dekorerede værelser og en restaurant med lækre lokale retter inviterer dig indenfor til et afstressende ophold, hvor du har mulighed for at opleve Ubuds kultur helt tæt på.

Denne perle af et hotel tilbyder mange varierede faciliteter. Gæster har mulighed for at træne i fitnesscenteret, få massage i Tahara Spa, udøve yoga, nyde en romantisk middag eller afternoon tea med hjemmelavede kager, prøve den unikke rafting brunch eller sippe til en lækker drink på hotellets rooftop bar – alt sammen med en exceptionel udsigt til Ubud’s smukke frodige natur. Hvis du ønsker at udforske udenfor hotellet, tilbydes cykeludlejning og gratis shuttlebus ind til centrum, hvor mange spændende aktiviteter venter. Du kan også tage på en trekkingtur til de populære rismarker hvis du ønsker en lidt mere aktiv ferie.

På dit ophold på Sthala Marriott Ubud vil du blive indkvarteret på et deluxe værelse med balkon og morgenmad inkluderet. Værelset kombinerer god komfort med charmerende detaljer. Andre faciliteter inkluderer et et HD fjernsyn, minibar, hårtørrer, badekåbe, gratis WiFi, kaffe/te faciliteter, air condition m.m.

Andre gæster roser især den gode service og varme modtagelse, stedets beliggenhed og at det er familievenligt.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Sthala Marriott Ubud ★★★★+
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden