Rundrejser på Sri Lanka 

Sri Lanka er et overflødighedshorn af natur- og kulturoplevelser, og byder på alle slags natur, fra hvide strande med palmer, til grønne bjerge og tropiske skove. Overalt er der floder der snoer sig gennem naturen og de antikke byer, og det er blot en af de mange gode grunde der findes for, at du bare må opleve en rundrejse i Sri Lanka.
Oplev alt det unikke ved Sri Lanka
Vi har sammensat nogle rundrejser til Sri Lanka, som kan kombineres med yderligere badeferie på fx Maldiverne. Uanset hvordan du tænker at kombinere din rejse, så er der ingen tvivl om, at du kommer til at opleve alt det bedste fra Sri Lanka. Hos Top Tours er vi eksperter i Sri Lanka-rejser, og det er din sikkerhed for en perfekt planlagt tur, hvor du ikke kommer til at gå glip af noget.

På Sri Lanka er det muligt at opleve et utrolig rigt dyreliv, hvor du kan møde både elefanter, leoparder, skildpadder i bugten samt vilde aber.

Sri Lanka byder på mange smukke byer, der hver især indeholder noget helt specielt. Slå vejen forbi Kandy, der for flere århundreder tilbage var landets hovedstad, eller oplev Dumbulla, hvor gyldne grottetempler rummer enestående vægmalerier og mere end 150 statuer. Sidstnævnte er i dag en del af UNESCOS Verdensarvsliste. Drømmer du om også at nyde kridhvide sandstrande, så er der også mulighed for det i Sri Lanka. Skal den til gengæld have fuld skrue for oplevelserne, så kan du kombinere rejsen og slutte af med badeferie på Maldiverne, der i sandhed er paradis på jorden. 

Lad Top Tours hjælpe dig
Er du lidt på bar bund omkring, hvordan du skal begynde og slutte din rejse, så kan vi hjælpe dig. Vores eksperter sidder klar ved telefonerne og tasterne, så det eneste du skal gøre, er at kontakte os på tlf. 70 201 208.