Loading...

Spanien

Solkyssede kyster i Spanien

Tag på rejse til fantastiske Spanien, hvor I kan få både storbyferie og badeferie. I kan slappe af på stranden i Costa Doroda eller få en masse kulturelle oplevelser i skønne Barcelona.

Skønne sandstrande og lokal siesta-stemning

Spanien er et rejsemål der fortsat vokser i popularitet, og det er bestemt ikke uden grund! I Spanien er der nemlig noget for enhver - der er både noget for dig der vil ud og opleve kultur og natur, noget for dig der vil shoppe og noget for dig der bare vil ligge og dase i solen. I Spanien går gastronomi, kultur og klima op i en højere enhed, og det er svært ikke at nyde et ophold i dette skønne land.

Spanien har et utal af muligheder strandferier, luksusferier, ø-hop, familieferier - kort sagt, så er her noget for alle. 

På De Kanariske Øer og Mallorca er strandene noget for sig, og I kan nyde massevis af forskellige kridhvide sandstrande og det skønne, lune hav. I har mulighed for at udforske næsten uberørte strande, eller besøge de mere turisted og nyde solens stråler hele dagen.

I Spanien er det næsten en bedrift at skulle kede sig. Der er muligheder for adskille sportsaktiviteter såsom golf, tennis, vandring, klatring, cykling, surfing mm., og hvis I er til de mere afslappede aktiviteter kan I tage på museumsbesøg, se smukke katedraler og kirker eller bare sidde på en fin plads og nyde et glas sangria og en portion tapas. 


I Spanien er det også et must at smage på det lokale køkken! Paella, tapas, serranoskinke, gazpacho og calamares er bare nogle af de mange retter I kan nyde i det skønne land, skyl maden ned med et godt glas vin eller en lækker frisk sangria. Rejser I langs kysten skal I ikke snyde jer selv for at spise nogle af de lækre og friske fiske- og skaldyrsretter lige fra Middelhavet. 

View as Grid List

Items 11-11 of 11

Side
per side
Strandferie i Spanien

1,2,3 eller 4 uger på 4* Puerto Juan Montiel, Aguilas, Murcia. Pakkerejsen inkluderer flyrejser fra Kastrup, Billund* eller Aalborg* til Alicante lufthavn. Rejsetiden er ca. 3 timer og 20 minutter når der flyves direkte fra Kastrup.

  • Ingen dato sat
  • 6 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
    Fly fra København
Pris på forespørgsel