Spanien - Autentiske Aguilas i solrige Murcia

 • Afrejsested
  København
 • Destination
  Spanien
 • Gyldig fra
  01-10-2020
 • Gyldig til
  01-10-2021
 • Varighed
  7 dage
 • Overnatning
  Hotel
 • Transport
  Fly
 • Pris
  fra 4.990Kr.
1,2,3 eller 4 uger på 4* Puerto Juan Montiel, Aguilas, Murcia - fra kr.4.990
Pakkerejsen inkluderer flyrejser fra Kastrup, Billund* eller Aalborg* til Alicante lufthavn. Rejsetiden er ca. 3 timer og 20 minutter når der flyves direkte fra Kastrup.

Flere ugentlige afrejser direkte med Norwegian, Brussels Airline, RyanAir.
 
Inkluderet:
 • Fly København/Aalborg/Billund - Alicante t/r
 • Billeje grp B med fri km. og forsikring
 • Ophold i delt dobbeltværelse med 1/2 pension
 • Alle kendte skatter og afgifter på fly m/bagage
 • Priser er inklusiv den valgte varighed på 1,2,3 eller 4 uger.

Tillæg for jr. suite kun kr. 500 pr. person ved 7 nætter 

Daglig morgenmad og aftensmad på hotellet
Transport fra lufthavnen i Alicante til hotellet og retur foregår i udlejningsbil som I har tilrådighed på ferien (gratis parkering ved min. 14 nætters ophold). Ønsker I ikke at køre selv, kan vi tilbyde privat chauffør service mod tillæg å kr. 650  per person når I er 2 personer der rejser sammen. Bilen er en Ford Fiesta eller lignende og kan opgraderes. Håndbagage og 20 kg indtjekket bagage er inkluderet i pakkeprisen.

1-2-3-4 ugers ophold i Spanien - Bo i Aguilas nær strand og by.
Flot værelse med wifi.

Ophold på godt hotel med en lækker buffet morgenmad og aftensmad.

Inkluder fri øl, vin og vand til middagen for få penge - Kun kr. 250 for hele ugen og special pris ved 14 dage ialt kr. 395!

Pakkepriser per person i delt dobbeltværelse når 2 personer rejser sammen:
1 uge fra kr. 4.990
2 uger fra kr. 7.990
3 uger fra kr. 8.990
4 uger fra kr. 9.990
* Rejser I fra Billund og Aalborg er det med 1 flyskifte og der vil være flytillæg i størrelsesordenen kr. 1000-1500 per person (afhængigt af valgt rejsedato)

Enkeltværelses tillæg er kr. 2000 per uge

Tag på opdagelse i Murcia regionen, mellem Alicante og Malaga.
I området, som er kendt for at have flest solskinstimer på året, har vi fundet en ægte spansk perle i badebyen Aguilas.

Byen der ligger mellem to bugter har en tilpas størrelse med en livlig charmerende bymidte. Her leves livet på promenaden langs en fin sandstrand og på de lokale restauranter, med alt godt fra havet.  

Bo på byens bedst beliggende hotel, Puerto Juan Montiel, direkte til promenaden og med egen marina, hvorfra der tilbydes sejlture med picnic og et hav af vandsportsfaciliteter.

Hotellet har en skøn stor terrasse, i forlængelse af morgenmadsrestauranten, hvorfra du har en enestående udsigt udover havet og strandpromenaden med byens middelalderborg i baggrunden.

Her er udendørs pool og spa & welness afdeling på øverste etage.
Derudover tilbyder hotellet et bredt udvalg af udflugter til kulturelle og naturmæssige højdepunkter, anbefalinger til restauranter og meget mere.
 
Området har gode golfbaner:

Golfpakketilbud 7 nætter: Flyrejse, kuffert og golfbag, billeje & 7 nætter med halvpension + 5 runder golf pr. person på områdets 2 bedste - fra kr. 6990

Golfpakketilbud 14 nætter: Flyrejse, kuffert og golfbag, billeje & 14 nætter med halvpension + 10 runder golf pr. person på områdets 2 bedste - fra kr. 10.290

Golfpakketilbud 21 nætter: Flyrejse, kuffert og golfbag, billeje & 21 nætter med halvpension + 14 runder golf pr. person på områdets 2 bedste - fra kr. 12.990

Hvad betyder - Fra-priser :
Det betyder at prisen forudsætter at vi har ledige flybilletter og værelsekategorier til lavest pris. Høj efterspørgsel på datoer giver dyrere flybilletter og værelser kan blive udsolgt. Vi er altid fleksible og har mange afgange at vælge imellem så vi finder altid den bedst mulige pris til jer.

Hør mere om vores mange muligheder for rejser til Spanien - tal med vores Spaniens ekspert Claus der har arrangeret rejser til sydens sol og golfbaner i mere end 20 år.